Közös utazás a legnagyobb magyar valamint német befektetőkkel

A pandemia elmúlt másfél éve a világban felgyorsította a technológiai fejlődési folyamatokat. Nem csak magát a fejlesztést, hanem az új technológiák társadalmi elfogadottságát, sőt az azokra támasztott igényt, a mindennapi életbe épülésük gyorsaságát.

Nehéz elképzelni a jelenlegi digitális óriásokról, hogy mellettük „kinőhet valami új a földből”, pedeg tisztán látszik, hogy a világon semmi nem örök. Az anno piacvezető – és az egész okostelefon piacot megteremtő – Apple, ma már csak a 2. legnagyobb gyártó, sőt a trendeket látva, néhány negyedéven belül a 3. helyre csúszik vissza.

Hasonlóképp rendeződhet a piac akár akár a social media területén. Gondoljunk arra, hogy a Facebook körül egyre több botrány, illetve aggályos folyamat zajlik. Emellett új, eddig még ismeretlen piacok is nyílhatnak, amelyek talaján a következő Google vagy Facebook is növekedhet, teljesen új alapokon.

Tőke, Technológia, Startupok

A Virtuális Valóság (Virtual Reality – VR) emelheti olyan szintre a social media használati élményét, hogy nem csak a lehetőség lesz meg arra, hogy mindent az Interneten intézz, de valóban mindent ott AKARSZ majd intézni.

 • online Munka
 • online Tanulás
 • online Szórakozás
 • online Professzionális szolgáltatások
 • online Kapcsolattartás, social media
 • online Turizmus

Az újINTERNET nem arról szól, hogy újabbnál újabb és korszerűbb számítógép vásárlásba hajszolja a felhasználót. A legegyszerűbb géppel vagy mobil eszközzel is elérhető mindenki számára. Ez biztosítja az elterjedés sebességét, és megvalósítva a kevesebb néha több igazságát.

A közösségi média jövőjéről van itt szó

Közhely, hogy gyorsuló időben élünk. Magának az Internetnek a valódi elterjedése még évtizedekben volt mérhető. A 2004-ben indult Facebook-nak 3 évre volt szüksége 50milliós felhasználói kör eléréséhez. A Pokémon Go alkalmazás viszont már – 2016-os indulással – bő másfél év alatt közel 150 millió aktív felhasználót tudott felmutatni, azaz HATSZOR GYORSABB elterjedésről beszélünk.

Az újINTERNET már kopogtat az ajtón. A Facebook, Google és társai vagy felvásárolják és használják majd az új technológiákat, vagy hibás üzleti logikával teret engednek az új szereplőknek, és csak szemlélni fogják azok elterjedését, megerősödését. Igazából mindegy is. A kérdés csak az, hogy Te hogyan tudod kivenni a részed ebből a következő Internet átalakulásból.

Erről szólt a Gerbeaud Házban tartott fogadással egybekötött rendezvény, a TŐKE, TECHNOLÓGIA, STARTUP

A nagy sikert aratott rendezvény felvétele
most számodra is elérhető!

Kövesd nyomon egy magyar gyökerű technológiai startup nemzetközi növekedését! Bemutatkozik az AYCode Gmbh. Megmutatja milyen utat járt be a fejlesztésben az elmúlt szűk két év alatt, és milyen lépések következnek világhódító útján.

Tradíció és technológia egy helyen. Ismerd meg az innovatív információ-technológia közeljövőjét az ország legpatinásabb kávéházában! Tarts velünk a világszínvonal megismerésében egy világhírű helyszínen!

Regisztrálok az ingyenes rendezvényre

ELŐADÓK

Robert Archer
Robert Archer
Newrange Gold Corp.
Elnök, vezérigazgató. Több mint 40 éves tapasztalattal rendelkezik a bányászatban, Amerika egész területén dolgozott már. 15 évet töltött nagyobb bányászati vállalatoknál, több felsővezetői pozíciót is betöltött a junior bányászati szektorban. 2018 márciusában igazgatóként csatlakozott a Newrange Gold Corp.-hoz, ahol 2019 januárjában vezérigazgatónak, 2021 októberében pedig elnöknek nevezték ki. Professzionális geológus, kitüntetett BSc fokozattal rendelkezik az ontariói Sudburyben található Laurentian Egyetemen.
John Skeet
John Skeet
Mithril Resources Limited
Vezérigazgató. Több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik az arany-ezüst bányák fejlesztésében. Vezetője volt a Ballarat East, a Quartzite Gold és a Palmarejo Silver Gold Mine fejlesztéseinek Mexikóban. A Cerro Resources vezérigazgatója volt a Primero Mining általi átvétele előtt. Kitüntetésben részesült alkalmazott tudományból (Met) és az AusIMM tagja.
Michael Kott
Michael Kott
CM-Equity AG
Professzionális tőke befektetőként érdekeltségekkel rendelkezik Kanadától Vietnámig. 2002-ben létrehozta saját vagyonkezelőjét a CM-Equity AG-t. Befektetési alapjaiba intézmények is nagy számban fektetnek. Ő indította a világ első, elektromobilitásra fókuszáló értékpapírját. Sorban állnak nála az IPO-ra, Private Placementre készülő vállalkozások.
Gödrösy Balázs
Gödrösy Balázs
GFS Consulting – Hozaminfo Family Office
Pénzügyi tervező, közgazdász. 28 éves pénzügyi – nagyobb részt befektetési területen szerzett – tapasztalattal bíró szakember, a külföldi pénzügyi megoldások szakértője. Célja – a HozamInfo-val közösen – a Family Office szolgáltatás és a hatékony vagyonépítési megoldások meghonosítása Magyarországon.

Ami miatt a technológiai érdeklődésen túl érdemes eljönnöd…

 • Érdekel, hogy miben más az itthon megszokott pénzügyi szolgáltatásokhoz képest a family office kultúra, amely az aktuális egyéni élethelyzetre és a személyes célokhoz igazítja a pénzügyi szolgáltatásokat, magas jogbiztonságú német privátbanki környezetben.

 • Kíváncsi vagy, hogyan lehet a megszokott 100.000 euró sokszorosa – 2021-ben már konkrétan számlánként több millió EUR – a betétbiztosítás.

 • Látni akarod, hogy a portfólióépítési szemlélet hogyan jelenik meg a pénzügyi tervezés, megtakarítás, befektetés, adóoptimaptimalizálás teljes vertikumában, azaz mitől és hogyan lesz sokkal hatékonyabb és biztonságosabb, egy family office teljes palettás vagyonkezelésében.

 • Szeretnéd elfelejteni a magas tranzakciós költségeket és illetékeket, banki konverziókat, és nem akarsz jutalékot fizetni csak azért, mert befektetsz valamibe.

 • Képbe akarsz kerülni, hogy milyen aktuális – jogi szempontból már átvilágított és a figyelmedre méltó – zárt körű részvényjegyzési lehetőségek (private placement), illetve IPO-k vannak a piacon, amelyek a Te vagyonodat is gyarapítani tudják.

 • Megismernél egy kiemelten magas betétbiztosítású németországi adó- és tranzakciós illeték mentes számlán zajló globális index etf alapú portfóliókezelést, mely az elmúlt években, a pandémia ellenére kétszámjegyű százalékos profitot ért el.

Regisztrálj most a rendezvény video anyagáért!

A rendezvényen az előadók bemutatják a 2020-as évek fő technológiai irányvonalát, amely meghatározó lehet az Internet egésze számára. Ezt követően konkrét lehetőséged nyílik arra, hogy ebből a folyamatból Te is kivedd a részed.

Tekintettel a fejlesztések jelenlegi szakaszára, a VIP rendezvényen azok vehettek részt (és a felvétel is úgy tekinthető meg), akik magukra nézve kötelező érvényűként elfogadják titoktartási nyilatkozatunkat (ide kattintva előzetesen el tudod olvasni >>>)

Az itt található űrlapon tudsz jelentkezni a díjmentes VIP rendezvényre, adataid megadásával.