Exkluzív befektetői boutique

A startup-ok általában egy zseniális ötlettel állnak elő. A sikerhez azonban ez legtöbbször kevés. A címben említett sikerreceptnek rengeteg variációja létezik, és bizony nem lehet 100%-os biztonsággal előre jelezni, hogy mely variációból válik igazi nagyágyúvá egy vállalat.

Igazság szerint nem is fontos Neked, hogy multinacionális vállalattá váljon a befektetési célpontod. Befektetőként az a fontos, hogy a számodra megfelelő exitet tudj elérni. A sikerrecepthez ragaszkodás jó esélyt teremt az exitre.

Mi sem mutatja jobban a receptünk sikerességét, mint 2021 I. negyedéve, amikor megbízóink sorozatban 3-8szoros profitot tudtak realizálni

Amit nem árt, ha a recept tartalmaz…

 • Víziója van a vállalatnak, amelynek megvalósítása iránt elkötelezett és magabiztos
 • A szakmai vízió mellett cél a vállalat tőzsdei bevezetése (ha még privát cégről van szó)
 • Már megtörtént több éves termék-, szolgáltatásfejlesztés
 • Stabil vagy még inkább stabilan növekvő piac
 • Szabadalom és/vagy know-how, amely nehézzé teszi a másolást
 • Fenntarthatóság, legalább egy csipetnyi társadalmi felelősségvállalás
 • A menedzsment felkészült és üzleti szempontból is tapasztalt
 • Végül, és talán elsősorban: Kiforrott, validált üzleti modell

Az IPOguru nagyrészt ilyen összetevőkkel bíró vállalatokat keres, és ad teret a bemutatkozásuknak. Sajnos 2021 is a járvány éve, így csak online webinarium keretében tud bemutatkozni az a jelenleg német, osztrák és svájci területeken működő vállalat, amely megreformálja az épületek homlokzattisztitását.

 • A cég fejlesztette környezettudatos szerek és eljárás segítségével, drónokat is beépítve a technológiai sorba, 5 év garanciával búcsút mondhatnak a társasházak, irodaházak, gazdasági épületek stb. a szmog és a penész okozta folyamatos borzalmaknak.
 • Mindezt költséghatékonyan, 70%-kal olcsóbban, mint az állványozással, rendkívüli felfordulással járó újrafejtés költsége lenne.
 • A franchise üzleti modell lehetővé teszi a vállalat gyors növekedését, az egyedülálló technológia pedig a versenytársakat utasítja a második sorba.
 • A pre-IPO tőkebevonás előre vetíti a gyors kanadai és német tőzsdéremenetelt, amely remek alkalom lehet majd egy korai befektetői exit tekintetében.

Várunk 2021. április 26-án
18:00-kor webinariumunkon…

ahol a vállalat bemutatkozik, és megismerheted a pontos részleteket is a pre-IPO-val kapcsolatban.

ELŐADÓK

Robert Archer
Robert Archer
Newrange Gold Corp.
Elnök, vezérigazgató. Több mint 40 éves tapasztalattal rendelkezik a bányászatban, Amerika egész területén dolgozott már. 15 évet töltött nagyobb bányászati vállalatoknál, több felsővezetői pozíciót is betöltött a junior bányászati szektorban. 2018 márciusában igazgatóként csatlakozott a Newrange Gold Corp.-hoz, ahol 2019 januárjában vezérigazgatónak, 2021 októberében pedig elnöknek nevezték ki. Professzionális geológus, kitüntetett BSc fokozattal rendelkezik az ontariói Sudburyben található Laurentian Egyetemen.
John Skeet
John Skeet
Mithril Resources Limited
Vezérigazgató. Több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik az arany-ezüst bányák fejlesztésében. Vezetője volt a Ballarat East, a Quartzite Gold és a Palmarejo Silver Gold Mine fejlesztéseinek Mexikóban. A Cerro Resources vezérigazgatója volt a Primero Mining általi átvétele előtt. Kitüntetésben részesült alkalmazott tudományból (Met) és az AusIMM tagja.
Michael Kott
Michael Kott
CM-Equity AG
Professzionális tőke befektetőként érdekeltségekkel rendelkezik Kanadától Vietnámig. 2002-ben létrehozta saját vagyonkezelőjét a CM-Equity AG-t. Befektetési alapjaiba intézmények is nagy számban fektetnek. Ő indította a világ első, elektromobilitásra fókuszáló értékpapírját. Sorban állnak nála az IPO-ra, Private Placementre készülő vállalkozások.
Gödrösy Balázs
Gödrösy Balázs
GFS Consulting – Hozaminfo Family Office
Pénzügyi tervező, közgazdász. 28 éves pénzügyi – nagyobb részt befektetési területen szerzett – tapasztalattal bíró szakember, a külföldi pénzügyi megoldások szakértője. Célja – a HozamInfo-val közösen – a Family Office szolgáltatás és a hatékony vagyonépítési megoldások meghonosítása Magyarországon.

Jelentkezz most!

A webinariumon az előadók bemutatják a 2021-as évek fő technológiai irányvonalait. Ezt követően konkrét lehetőséged nyílik arra, hogy ebből a folyamatból Te is kivedd a részed. Az előadásokat követően lehetőség lesz feltenni a felmerült kérdéseket, és helye lesz a kötetlen beszélgetésnek is.

Tekintettel a fejlesztések jelenlegi szakaszára, a kiterjesztett webinariumon azok vehetnek részt, akik magukra nézve kötelező érvényűként elfogadják titoktartási nyilatkozatunkatA nyilatkozatot ide kattintva tudod előzetesen elolvasni >>>

Az alábbi űrlapon tudsz jelentkezni a díjmentes webinariumra, adataid megadásával és a titoktartási nyilatkozat elfogadásával.

A webinárium lezajlott, nem lehet rá regisztrálni