Exkluzív befektetői boutique

A startup-ok általában egy zseniális ötlettel állnak elő. A sikerhez azonban ez legtöbbször kevés. A sikerreceptnek rengeteg variációja létezik, és bizony nem lehet 100%-os biztonsággal előre jelezni, hogy mely variációból válik igazi nagyágyúvá egy vállalat.

Igazság szerint nem is fontos Neked, hogy multinacionális megavállalattá váljon a befektetési célpontod. Befektetőként az a fontos, hogy a számodra megfelelő exitet tudj elérni. A sikerrecepthez ragaszkodás jó esélyt teremt az exitre.

Q&C Magyarország talán az egyik leginkább innovatív hazai vállalat a termékfejlsztés terén.

Ami pedig legalább ennyire fontos, a rengeteg tapasztalatnak köszönhetően ezen fejlesztéseket elképesztően költséghatékonyan tudja megtenni.

Nem véletlen, hogy azonnal igent mondtunk, amikor a vállalat vezérigazgatója, Szabó Márton kérte, hogy bemutathassa az elmúlt időszak történésit, fejlesztéseit, és beszámolhasson például…

a világ egyik legnagyobb üdítőipar konszernjétől érkezett megkereséséről, amely új dimenziókat nyithat a vállalat életében.

Hogyan jön össze az üdítőital és a Q&C vízadagolói? A 2022.06.08-i webináriumunk felvételéből megtudod.

Amit a Q&C Magyarország receptje tartalmaz…

  • Víziója van a vállalatnak, amelynek megvalósítása iránt elkötelezett és magabiztos.
  • A szakmai vízió mellett cél a vállalat tőzsdei bevezetése.
  • Sok éves termék-, szolgáltatásfejlesztés. A cég díjakkal is elismerten innovatív szereplője a piacnak, jelenleg is disztribúciós hálózatott üzemeltet, de az elmúlt évek fejlesztései növekedésért kiáltanak mind a B2B mind a B2C piacon.
  • Stabil vagy még inkább stabilan növekvő piac.
  • Szabadalom és/vagy know-how, amely nehézzé teszi a másolást.
  • Fenntarthatóság, legalább egy csipetnyi társadalmi felelősségvállalás mellett.k
  • A menedzsment felkészült és üzleti szempontból is tapasztalt.
  • Végül, és talán elsősorban: Kiforrott, validált üzleti modell. disztribúciós partnereknek nyújtott szolgáltatásokra épülő üzleti modell lehetővé teszi a vállalat gyors növekedését, az egyedülálló technológia pedig a versenytársakat utasítja a második sorba.
  • Az aktuális tőkebevonást követő növekedési szakasz könnyen meg tudja alapozni a hazai de akár nemzetközi tőzsdéremenetelt, amely remek alkalom lehet majd egy korai befektetői exit tekintetében.

Az IPOguru nagyrészt ilyen összetevőkkel bíró vállalatokat keres, és ad teret a bemutatkozásuknak. Sajnos 2021 a járvány éve volt, és idén sem tűnt el teljesen a vírus, így fokozottan vigyáznunk kell megbízóinkra. Ennek megfelelően egyelőre online webinarium keretében adott riportot a Q&C Magyarország a részvényeseknek illetve érdeklődőknek június 8-án.

Regisztrálj webinariumunk felvételére az oldal alján!

Bemutatkozó film a vállalat első, már sorozatgyártásban lévő termékéről, a Nano-ról:

Az egyik legnagyobb nézettségű hazai Youtube influenszer, Magyarósi Csaba tesztje a vállalat alap termékéről:

Regisztrálj a webinárium felvételéért!

A webináriumon, az előadást követően a felmerülő kérdésekre is választ kaphattak a résztvevők, amely a felvétel része.

Tekintettel a fejlesztések jelenlegi szakaszára, a felvételt azok nézhetik meg, akik magukra nézve kötelező érvényűként elfogadják titoktartási nyilatkozatunkatA nyilatkozatot ide kattintva tudod előzetesen elolvasni >>>

Az itt megtalálható űrlapon tudsz jelentkezni a díjmentes webinarium felvételre, adataid megadásával és az adatkezelési- valamint titoktartási nyilatkozat elfogadásával.