Mi ma a legstabilabb a piacon?
Az
olaj- és energiaipar – figyelj rá!

Az elmúlt év egyik legfontosabb témája az egész világgazdaság számára az energia. Nem lesz ez más 2023-ban sem. Az uralja a válságot, az húz(hat) hasznot belőle, aki kézben tartja az energiát.

Korábbi befektetési célpontunk, a kanadai G2 Energy – jó megérzéssel – már 2021-ben az olajipari projektek felé fordult, és elkezdete az Egyesült Államokban, Texasban az olajkitermelő projektek felvásárlását. Azóta már több ilyen területen folytatja az operációt, most pedig a kitermelés megháromszorozását tartja szem előtt.

2023 február 1-én (18:00) Slawek Smulewicz, a vállalat CEO-ja tart bemutatkozó prezentációt az aktuális IPOguru webinariumon. Regisztrálj az online eseményre most!

Az IPOguru közösségben nem véletlenszerűen választasz a befektetések közül. Komolyan megválogatjuk, hogy mely vállalatokat engedjük bemutatkozni az IPOguru közösségnek. Legtöbbször az épp tőzsdei bevezetés előtti időszak a mi terepünk, hiszen általában ekkor ugorja a vállalatok értéke a legnagyobbat. Egyik 2022-es projektünknél, ahol a magyar XTEND bevezetésre készült az a vállalat, éven belül 30-300%-os sávban növekedett a vállalat értéke. Volt azonban olyan 2021-ben exittel zárult (német tőzsdei bevezetés) projektünk, amely 800%-os növekedést produkált.

Az elmúlt években zömmel külföldi, de néhány magyar vállalkozást is bemutattunk követőinknek, megbízóinknak

Ezen vállalatokban közös, hogy tipikusan növekedésorientáltak. Emellett jövőbe mutató technológiával bírnak, amellyel legalább egy, de inkább több lépéssel a versenytársak előtt járnak, vagy maga a szektor – amelyben tevékenykednek – áll fundamentálisan megalapozott konjunktúra előtt.

Hekkeld meg a válságot!

2023-ra igaz, hogy az energiaválság és a háborús helyzet ellenére attraktív lehetőségek kínálkoznak. Ragadd meg az alkalmat, hogy azon kevesek egyike lehess, aki időben értesül az amerikai olajipar kínálta profitlehetőségekről!

Aktuális webinariumunkon (angol nyelven, de tolmácsolással) elhangzott friss információk – és a feltett kérdéseidre adott válaszok – birtokában tudsz majd dönteni arról, hogy célszerű-e szorosabbra fűznöd a kapcsolatot a vállalattal.

Regisztrálj itt 2023. február 1. – 18:00-kor kezdődő webinariumunkra!