Exkluzív befektetői boutique

A startup-ok általában egy zseniális ötlettel állnak elő. A sikerhez azonban ez legtöbbször kevés. A sikerreceptnek rengeteg variációja létezik, és bizony nem lehet 100%-os biztonsággal előre jelezni, hogy mely variációból válik igazi nagyágyúvá egy vállalat.

Igazság szerint nem is fontos Neked, hogy multinacionális megavállalattá váljon a befektetési célpontod. Befektetőként az a fontos, hogy a számodra megfelelő exitet tudj elérni. A sikerrecepthez ragaszkodás jó esélyt teremt az exitre.

Mi sem mutatja jobban a receptünk sikerességét, mint 2021 I. negyedéve, amikor megbízóink sorozatban 3-8szoros profitot tudtak realizálni

Amit nem árt, ha a recept tartalmaz…

 • Víziója van a vállalatnak, amelynek megvalósítása iránt elkötelezett és magabiztos
 • A szakmai vízió mellett cél a vállalat tőzsdei bevezetése (ha még privát cégről van szó)
 • Már megtörtént több éves termék-, szolgáltatásfejlesztés
 • Stabil vagy még inkább stabilan növekvő piac
 • Szabadalom és/vagy know-how, amely nehézzé teszi a másolást
 • Fenntarthatóság, legalább egy csipetnyi társadalmi felelősségvállalás
 • A menedzsment felkészült és üzleti szempontból is tapasztalt
 • Végül, és talán elsősorban: Kiforrott, validált üzleti modell

Az IPOguru nagyrészt ilyen összetevőkkel bíró vállalatokat keres, és ad teret a bemutatkozásuknak. Sajnos 2021 is a járvány éve, így fokozottan vigyázunk megbízóinkra. Ennek megfelelően egyelőre online webinarium keretében mutatkozik be június 3-án az a magyar, de már most is a világ fejlesztési élvonalába tartozó vállalat, amely újra tudja definiálni a víz piacot és akár jelentős hatást érhet el a PET palackok piacról történő kiszorításában.

 • A cég díjakkal is elismerten innovatív szereplője a piacnak, jelenleg is disztribúciós hálózatott üzemeltet, de az elmúlt évek fejlesztései növekedésért kiáltanak mind a B2B mind a B2C piacon.
 • A több mint 10 éves szakmai jelenlét komoly kapcsolati tőkealapot hozott létre a növekedéshez.
 • A disztribúciós partnereknek nyújtott szolgáltatásokra épülő üzleti modell lehetővé teszi a vállalat gyors növekedését, az egyedülálló technológia pedig a versenytársakat utasítja a második sorba.
 • Az aktuális tőkebevonást követő növekedési szakasz könnyen meg tudja alapozni a hazai de akár nemzetközi tőzsdéremenetelt, amely remek alkalom lehet majd egy korai befektetői exit tekintetében.

2021.06.03-án tartott webinariumunk felvételén…

a vállalat bemutatkozik, és megismerheted a pontos részleteket is a tőkeemeléssel kapcsolatban. Addig is…

Bemutatkozó film a vállalat első, már sorozatgyártásban lévő termékéről, a Nano-ról:

Az egyik legnagyobb nézettségű hazai Youtube influenszer, Magyarósi Csaba tesztje a vállalat alap termékéről:

A webinariumon az előadók bemutatták a 2021-as évek fő ivóvíz-technológiai irányvonalait. Ezt követően konkrét lehetőséged nyílik arra, hogy ebből a folyamatból Te is kivedd a részed. Az előadásokat követően felmerült kérdésekre is választ kaptak a résztvevők. Ez is a felvétel része.

Tekintettel a fejlesztések jelenlegi szakaszára, a kiterjesztett webinariumon azok vehetnek részt, illetve annak felvételét azok nézhetik meg, akik magukra nézve kötelező érvényűként elfogadják titoktartási nyilatkozatunkatA nyilatkozatot ide kattintva tudod előzetesen elolvasni >>>

Az alábbi űrlapon tudsz jelentkezni a díjmentes webinarium felvételre, adataid megadásával és a titoktartási nyilatkozat elfogadásával.

A PROJEKT LEZÁRULT

Sajnos további regisztrációt
nem tudunk fogadni.