Elkezdődött az internet teljes átalakulása

A mesterséges intelligencia (AI – artificial intelligence) már nem hat idegen kifejezésként, de meg kell tanulnunk újabbakat is, mint a kiterjesztett valóság (AR – Augmented Reality – Kiterjesztett Valóság) és a virtuális valóság (VR – Virtual Reality). Ezek lesznek a jövő húzóágazatai. Mindezek összességéhez – vagyis az új 3D Internethez, a Metaverzumhoz – ad keretrendszert a magyar háttérrel rendelkező, müncheni vállalat, az AYCode Gmbh által fejlesztett ANATA.

A piackész keretrendszer, és az ehhez kiapcsolódó új iparági standard-et adó domain címzési metódus is debütált 2022 decemberében, a Várkert Bazárban megrendezett Metaverse Night rendezvényen.


A METAVERZUM létrejött
Te lehetsz a „domainek ura” az Internet újra felosztásakor

Tarts velünk 2023 január 25-én 18:00-tól online webinariumunkon, amikor megtudhatod…

  • Mi folyik jelenleg a metaverzum piacon?
  • Miért válik iparági sztenderddé az Anata?
  • Hol tart most az Anata fejlesztése, és mik a további tervek?
  • Mi a jelentősége az új domain neveknek a metaverzumban?
  • Miért jó, ha Te leszel a „domainek ura”, és hogyan profitálhatsz ebből?

az Új Internet és a közösségi média jövőjéről van szó

Az újINTERNET már kopogtat az ajtón. A Facebook, Google és társai vagy felvásárolják és használják majd az új technológiákat, vagy hibás üzleti logikával teret engednek az új szereplőknek, és csak szemlélni fogják azok elterjedését, megerősödését.

Légy részese az Új Internet születésének!

ELŐADÓK

Robert Archer
Robert Archer
Newrange Gold Corp.
Elnök, vezérigazgató. Több mint 40 éves tapasztalattal rendelkezik a bányászatban, Amerika egész területén dolgozott már. 15 évet töltött nagyobb bányászati vállalatoknál, több felsővezetői pozíciót is betöltött a junior bányászati szektorban. 2018 márciusában igazgatóként csatlakozott a Newrange Gold Corp.-hoz, ahol 2019 januárjában vezérigazgatónak, 2021 októberében pedig elnöknek nevezték ki. Professzionális geológus, kitüntetett BSc fokozattal rendelkezik az ontariói Sudburyben található Laurentian Egyetemen.
John Skeet
John Skeet
Mithril Resources Limited
Vezérigazgató. Több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik az arany-ezüst bányák fejlesztésében. Vezetője volt a Ballarat East, a Quartzite Gold és a Palmarejo Silver Gold Mine fejlesztéseinek Mexikóban. A Cerro Resources vezérigazgatója volt a Primero Mining általi átvétele előtt. Kitüntetésben részesült alkalmazott tudományból (Met) és az AusIMM tagja.
Michael Kott
Michael Kott
CM-Equity AG
Professzionális tőke befektetőként érdekeltségekkel rendelkezik Kanadától Vietnámig. 2002-ben létrehozta saját vagyonkezelőjét a CM-Equity AG-t. Befektetési alapjaiba intézmények is nagy számban fektetnek. Ő indította a világ első, elektromobilitásra fókuszáló értékpapírját. Sorban állnak nála az IPO-ra, Private Placementre készülő vállalkozások.
Gödrösy Balázs
Gödrösy Balázs
GFS Consulting – Hozaminfo Family Office
Pénzügyi tervező, közgazdász. 28 éves pénzügyi – nagyobb részt befektetési területen szerzett – tapasztalattal bíró szakember, a külföldi pénzügyi megoldások szakértője. Célja – a HozamInfo-val közösen – a Family Office szolgáltatás és a hatékony vagyonépítési megoldások meghonosítása Magyarországon.

Jelentkezz most!

Az online rendezvényen az előadók bemutatják a Metaverzum fő technológiai irányvonalát, amely meghatározó lesz az Internet egésze számára.

Ne maradj le! Az itt található űrlapon tudsz jelentkezni a díjmentes online rendezvényre.