Az IPOguru befektetők révén megtörtént 2023 év végi sikeres tőkeemelést követően – már ez alatt a rövid idő alatt is – az európai piacokat hódító élelmiszeripari vállalat jelentős növekedést ért el mind forgalomban (+240%), mind a nemzetközi terjeszkedés területén.

Hússzoros bevételnövekedési potenciál

A friss – független szakértők által készített – piacelemzés pedig 2025-re már közel 2milliárd forintos forgalmat prognosztizál, csupán a hazai retail piacon (az elemzést összefoglaló videót is megkapod, ha regisztrálsz a rendezvény felvételére).

A kommunikációs térben is egyre gyakrabban találkozhatsz a Majomkenyér – külföldön Mokyen – márkával, hiszen többek közt közös marketing kampány indul a Shell benzinkúthálózattal és a Starbucks kávézókkal is. Emellett az értékesítési láncoknál (DM, Rossmann, Tesco, Auchan stb.) is kiemelt megjelenéssel lesz jelen a márka.

Szeretnél első kézből információt kapni arról, hogy merre tart az élelmiszeripar és kereskedelem? Érdekel, hogy miként tudsz ebből akár profitálni is? Fontosnak tartod a minőség mellett a fenntarthatóságot?

A technológia rohamos fejlődése nem hagyja érintetlenül az élelmiszeripar és élelmiszer kereskedelem területét sem. Emellett egyre komolyabb szempont a fenntarthatóság és környezettudatosság, amelyet a 2024-es uniós szabályzók is ösztönöznek, sőt annak hiányát – az ESG pontozási rendszer bevezetésével – szankcionálni fogják.

Rendezvényünk révén egy olyan vállalkozás történetének részesévé válhatsz, amely egyszerre…

  • A legtöbb ismert kereskedelmi hálózatban (Auchan, DM, Interspar, Rossmann, Tesco stb.) már a polcokon van
  • Többszörösen díjnyertes termékeik minőségét nem csak a fogyasztói visszajelzések, de vak tesztekkel végzett vizsgálatok is megerősítik
  • Következő lépés a jelentős nemzetközi jelenlét elérése, hamarosan több ország és nemzetközi üzletlánc polcaira is bekerülhetnek termékeik
  • Egészségesebb – a hazai és nemzetközi piacon is rohamosan bővülő – egészségtudatos alternatívát jelent az élelmiszeriparban
  • Kiemelt célja fenntarthatóbbá tenni az élelmiszer kiskereskedelmet
  • Kihasználja az informatika adta forradalmi lehetőségeket mind a forgalmazásban, mind az ügyfélélmény megteremtésében

Az IPOguru rendezvények sorában szokás szerint innovatív, a piacot nem lekövetni, hanem meghatározni kívánó vállalkozás mutatkozik be ismét, amely nemzetközi szinten is labdába tud rúgni. Ismerd mega nemzetközi terjeszkedés eddigi részleteit, és a vállalat világhódító elképzeléseit!

Ismerd meg ezt a piacot és konkrétan a vállalkozást, továbbá fedezd fel, ízleld meg az új típusú élelmiszereket! Találkozz az alapítókkal, a nemzetközi szinten díjazott és helytálló sikeres vállalkozókkal.

Az üzleti- és brand bemutató utáni helyszíni regisztrációhoz (titoktartási megállapodás) és létszámlimithez kötött VIP rendezvény üzleti lehetőséget is kínálhat számodra. Egy igazán nívós esemény, ahol a világszintű szakértelem, a céltudatosság mellett gasztronómiai élményekkel is gazdagodhatsz.

Neked is meg kell nézned az IPOguru stratégia 2024-es talán „legforróbb” projektjének bemutatóját.

Amit az esemény és üzleti bemutató felvétele adhat neked – a titoktartási megállapodás elfogadásával …

  • Betekintést az IPOguru klub filozófiájába, az IPO-k, RTO-k, ICO-k és Private Placementek világába
  • Új szemléletet, kitörési lehetőséget a hazai és main stream befektetések szűk köréből
  • Átfogó tőkepiaci körképet
  • Konkrét attraktív üzleti lehetőséget

EXTRA videó

Csupán a rendezvényt követően készült el az a független szakértői piacelemzés, amely a Majomkenyér hazai retail piacon rendelkezésre álló bevételi lehetőségeket mérte fel a Majomkenyér jelenlegi helyzetéből kiindulva. A megdöbbentő eredményeket külön videóban osztjuk meg, amelyet a rendezvény felvételének linkjével együtt kapsz meg, az oldal alján történő regisztrációt követően.

ELŐADÓK

Salgó-Agócs Andrea
Salgó-Agócs Andrea
10 év tapasztalat újságíróként, szerkesztőként a HVG Online Vállalkozás rovatában, majd 5 éven keresztül a HVG Adózóna oldalának főszerkesztője. Jelenleg vállalkozásának CEO-ja, 3 gyermekes családanya. Laktózérzékeny, tulajdonos-alapitóként fontosnak tartja hogy ne csak egészséges, hanem finom termékek kerüljenek a családok asztalaira.
Kovács Andrea
Kovács Andrea
Személyes érintettségből kezdett bele egy mentes édességeket gyártó cégbe, ahol díjnyertes prémium termékeikkel és fejlesztéseikkel 10 éve azon dolgoznak, hogy az ágazati trendek alakítói és ne csak követői legyenek. 15 éven keresztül kommunikációs szakemberként for-profit cégek és non-profit szervezetek munkájában vett részt.
Fazekas Gergely
Fazekas Gergely
Több mint 20 év nemzetközi FMCG pénzügyi tapasztalattal rendelkező pénzügyi vezető. Egyetemi tanulmányait követően 17 évig Európa számos országában dolgozott a Procter & Gamble-nél, különböző pénzügyi és menedzsment területen. Később a MOL-nál végzett pénzügyi tervezés és reporting project menedzseri feladatokat.
Gödrösy Balázs
Gödrösy Balázs
GFS Consulting – Hozaminfo Family Office
Pénzügyi tervező, közgazdász. 28 éves pénzügyi – nagyobb részt befektetési területen szerzett – tapasztalattal bíró szakember, a külföldi pénzügyi megoldások szakértője. Célja – a HozamInfo-val közösen – a Family Office szolgáltatás és a hatékony vagyonépítési megoldások meghonosítása Magyarországon.

Kérd most a rendezvény felvételét!

Az általános piaci képen túl az előadók bemutatták a food-tech piac helyzetét, a márkaépítéssel kapcsolatos elképzeléseiket továbbá konkrét üzleti lehetőség is terítékre került. A rendezvény felvételének megtekintéséhez el kell fogadnod a titoktartási megállapodást (ide kattintve előzetesen megnézheted, hogy mit fogsz elfogadni >>>).

A regisztrációt e-mailben visszaigazoljuk, és küldjük a felvétel és az ígért extra video linkjét.

Fontos: A hazai szabályzás miatt ez az üzleti lehetőség korlátozottan tehető közzé, így csak az első 149 érdeklődővel áll módunkban megosztani az üzleti információkat. Kérd tehát mielőbb a felvételt, ha nem akarsz lemaradni!