Szeretnél első kézből információt kapni arról, hogy egy világszerte ismert és elismert vállalkozó hogyan építi holding vállalatát? Érdekel, hogy miként lehet egy brand-et sikerre vinni? Te is különleges értéknek tartod a minőséget?

  • Vannak üzlettípusok, amelyek gyakorlatilag a körülményektől függetlenül állandó és szinte töretlen sikerrel tudnak működni, mert olyan nagy igény mutatkozik rájuk.
  • Vannak olyan vállalkozások, amelyek gyorsabban célba érnek, mert a tulajdonos vagy a cégvezető sokak által ismert, megbecsült tagja a társadalomnak, és eltökéltségét, szakértelmét több területen is bizonyította már.
  • Vannak olyan vállalkozások, amelyek nem „légvárakat” építenek, hanem valódi hozzáadott értékkel, minőségi szolgáltatást, illetve termékelőállítást végeznek, amelynek köszönhetően stabilabb lábakon állnak a különböző gazdasági kihíásokkal teli időszakban is.

Az idei nyárutó üde színfoltjaként különböző vállalkozások illetve egy olyan új luxus brand mutatkozik be az IPOguru rendezvények sorában, amelyre a fenti három tétel mindegyike igaz.

Ismerd meg a vállalkozások sorát és fedezd fel, ízleld meg az új luxus brand-et! Találkozz nemzetközi szinten is helytálló és elismert, sikeres vállalkozókkal, példaképekkel azon a társadalmi eseményen, amely a kulturált italfogyasztás terjesztése mellett leginkább üzletről szól. Az üzleti- és brand bemutató után a VIP rendezvény üzleti lehetőséget is kínál számodra. Egy igazán nívós esemény, ahol a világszintű szakértelem, a céltudatosság, a globális kapcsolati tőke mind az üzlet sikerességét táplálja.

Neked is ott a helyed…

Luxury Brand Show rendezvény

Amit ez a nap adni fog neked…

  • Betekintést az IPOguru klub filozófiájába, az IPO-k, RTO-k, ICO-k és Private Placementek világába
  • Új szemléletet, kitörési lehetőséget a hazai és main stream befektetések szűk köréből
  • Átfogó tőkepiaci körképet
  • Konkrét attrakitív üzleti lehetőséget

Társszervezőnk: István Nádor Borlovagrend

A rendezvény színvonalát emeli az elmúlt évben Pro Vino Érdeméremmel kitüntetett borlovagrend által vállalt társszervezői szerep.

Ismerkedj meg a renddel és tevékenységével valamint a híres Méteres Borral a helyszínen!  Találkozhatsz az eseményen a lovagrend elnök-nagymesterével, Czupper Andrással személyesen.

Ma már meghaladja a százat a rend lovagjainak száma, az avatások elsődleges helyszíne a Palotaszálló, de volt már ilyen esemény a Diósgyőri várban és a Minorita templomban is. A borászok mellett neves előadók, művészek, orvosok és egyházi méltóságok szintén megtalálhatók a borlovagok között.

ELŐADÓK

Shane Tusup
Shane Tusup
DMND
Sportmenedzser, vállalkozó. 4 alkalommal választották meg az év edzőjének. Edzőként számos olimpiai és világbajnoki aranyéremmel rendelkezik. Vállalkozói vénáját több sikeres vállalkozás elindításában és működtetésében kamatoztatja. Jelenleg több tevékenységi kört összefogó holdingot épít.
Gödrösy Balázs
Gödrösy Balázs
GFS Consulting – Hozaminfo Family Office
Pénzügyi tervező, közgazdász. 28 éves pénzügyi – nagyobb részt befektetési területen szerzett – tapasztalattal bíró szakember, a külföldi pénzügyi megoldások szakértője. Célja – a HozamInfo-val közösen – a Family Office szolgáltatás és a hatékony vagyonépítési megoldások meghonosítása Magyarországon.

Kiemelt brand: DMND Gin

A Shane Tusup fémjelezte 22ct Holdings vállalatcsoport egyik húzóága a – Black Diamond Coffee mellett a – DMND Gin. A kiemelkedő minőségű, Londonban is aranyérmet szerzett gin létrehozásában kiemelkedő szerepet játszott Sándor Iván, aki szakmai hozzáértésével egyengeti a Black Diamond márkacsoportot. Vele készítettük ezt az interjút.

A helyszín

Hotel Palota Lillafüred **** – Beatrix és Anjou termek

Jelentkezz most!

A VIP rendezvényen – 2023.09.12. Hotel Palota Lillafüred ****, 17:30-tól (gyülekező 17:00-tól) – az új brand bemutatásán túl az előadók bemutatják a minőségi alkoholpiac helyzetét, a luxusmárka építéssel kapcsolatos elképzeléseiket továbbá konkrét üzleti / befektetési lehetőség is terítékre kerül. A rendezvény utolsó szakaszán való részvételhez a helyszínen majd egy titoktartási megállapodást is alá kell írnod.

A meghívottak díjmentesen vehetnek részt az eseményen (regisztráció minden esetben szükséges). A regisztrációt e-mailben visszaigazoljuk. Az István Nádor Borlovagrend vendégeként a helyszínen ingyenes parkolási lehetőséget biztosítunk számodra.

A helyszín kapacitása véges, így a várható nagy érdeklődésre tekintettel célszerű mielőbb regisztrálnod. Az exkluzív VIP rendezvényre adataid megadásával tudsz jelentkezni, az itt található űrlapon.