Szeretnél első kézből információt kapni arról, hogy egy világszerte ismert és elismert vállalkozó hogyan építi holding vállalatát? Érdekel, hogy miként lehet egy brand-et sikerre vinni? Te is különleges értéknek tartod a minőséget?

  • Vannak olyan üzlettípusok, amelyek gyakorlatilag a körülményektől függetlenül állandó és szinte töretlen sikeresen tudnak működni, mert olyan nagy igény mutatkozk rájuk.
  • Vannak olyan vállalkozások, amelyek gyorsabban célba érnek, mert a tulajdonos vagy a cégvezető sokak által ismert, megbecsült tagja a társadalomnak, és eltökéltségét, szakértelmét több területen is bizonyította már.
  • Vannak olyan vállalkozások, amelyek nem „légvárakat” építenek, hanem valódi hozzáadott értékkel, minőségi szolgáltatást, illetve termékelőállítást végeznek, amelynek köszönhetően stabilabb lábakon állnak a különböző gazdasági kihíásokkal teli időszakban is.

Az idei nyár üde színfoltjaként olyan vállalkozások illetve egy olyan új luxus brand mutatkozik be az IPOguru rendezvények sorában, amelyre a fenti három tétel mindegyike igaz.

Ismerd meg a vállalkozások sorát és fedezd fel, ízleld meg az új luxus brand-et! Találkozz jól ismert világklasszis sportolókkal, nemzetközi szinten is helytálló és elismert, sikeres vállalkozókkal, példaképekkel azon a társadalmi eseményen, amely egyrészt a kulturált italfogyasztás terjesztéséről szól. Az üzleti- és brand bemutató utáni helyszíni regisztrációhoz (titoktartási megállapodás) és létszámlimithez kötött VIP rendezvény üzleti lehetőséget is kínálhat számodra. Egy igazán nívós esemény, ahol a világszintű szakértelem, a céltudatosság, a globális kapcsolati tőke mind az üzlet sikerességét táplálja.

Neked is ott a helyed…

Luxury Brand Show rendezvény

Amit ez a nap adhat neked, ha részt veszel a társadalmi rendezvényen és a létszámlimithez valamint előzetes titoktartási megállapodáshoz kötött VIP rendezvényen is …

  • Betekintést az IPOguru klub filozófiájába, az IPO-k, RTO-k, ICO-k és Private Placementek világába
  • Új szemléletet, kitörési lehetőséget a hazai és main stream befektetések szűk köréből
  • Átfogó tőkepiaci körképet
  • Konkrét attrakitív üzleti lehetőséget

ELŐADÓK

Shane Tusup
Shane Tusup
DMND
Sportmenedzser, vállalkozó. 4 alkalommal választották meg az év edzőjének. Edzőként számos olimpiai és világbajnoki aranyéremmel rendelkezik. Vállalkozói vénáját több sikeres vállalkozás elindításában és működtetésében kamatoztatja. Jelenleg több tevékenységi kört összefogó holdingot épít.
Schuszter Péter
Schuszter Péter
Univerz Invest Zrt.
Vezérigazgató. 1993 óta dolgozik különböző vezetői pozíciókban biztosítóknál, alapkezelőknél, értékpapír forgalmazó cégeknél. Több projekt mellett részt vett a Budapesti Értéktőzsde részvénytársasággá alakulásakor megválasztott első igazgatóság munkájában.
Gödrösy Balázs
Gödrösy Balázs
GFS Consulting – Hozaminfo Family Office
Pénzügyi tervező, közgazdász. 28 éves pénzügyi – nagyobb részt befektetési területen szerzett – tapasztalattal bíró szakember, a külföldi pénzügyi megoldások szakértője. Célja – a HozamInfo-val közösen – a Family Office szolgáltatás és a hatékony vagyonépítési megoldások meghonosítása Magyarországon.

A helyszín

The Workshop rendezvény helyszín – 1061 Budapest, Paulay Ede u. 16.

Jelentkezz most!

A VIP rendezvényen – 2023.07.26. The Workshop Budapest, Paulay Ede u. 16., 18:00-tól (gyülekező 17:30-tól) – az új brand bemutatásán túl az előadók bemutatják a minőségi alkoholpiac helyzetét, a luxusmárka építéssel kapcsolatos elképzeléseiket továbbá konkrét üzleti / befektetési lehetőség is terítékre kerül. A rendezvény utolsó szakaszán való részvételhez a helyszínen majd egy titoktartási megállapodást is alá kell írnod.

A meghívottak díjmentesen vehetnek részt az eseményen (regisztráció minden esetben szükséges). A regisztrációt e-mailben visszaigazoljuk.

A helyszín kapacitása véges, így a nagy érdeklődésre tekintettel célszerű mielőbb regisztrálnod. Az exkluzív VIP rendezvényre adataid megadásával tudsz jelentkezni, az itt található űrlapon.

Az esemény lezajlott, regisztráció nem lehetséges