Ki merjük jelenteni: Elkezdődött az internet teljes átalakulása.
Az új technológia az “Internet teljes újrafelosztásához” vezethet.

Mára teljesen megváltoztak a hétköznapjaink, szokásaink, az emberi kapcsolattartás alapvető rendje. Előtérbe került a digitális világ és az online térben való munkavégzés, szórakoztatás.

A mesterséges intelligencia (AI – artificial intelligence) már nem hat idegen kifejezésként, de meg kell tanulnunk újabbakat is, mint a kiterjesztett valóság (AR – Augmented Reality – Kiterjesztett Valóság) és a virtuális valóság (VR – Virtual Reality). Ezek lesznek a jövő húzóágazatai. Mindezek összességéhez – vagyis az új 3D Internethez, a Metaverzumhoz – ad keretrendszert a magyar háttérrel rendelkező, müncheni vállalat, az AYCode Gmbh által fejlesztett ANATA.

A piackész keretrendszer, és az ehhez kiapcsolódó új iparági standard-et adó domain címzési metódus debütál 2022 december 12-én 16:00-tól a Várkert Bazárban megrendezésre kerülő…

Metaverse Night launcher day rendezvényen
A METAVERZUM létrejött

Ez az „újINTERNET” emelheti olyan szintre a használati élményt, hogy nem csak a lehetőség lesz meg arra, hogy mindent az Interneten intézz, de valóban mindent ott AKARSZ majd intézni.

  • online Munka
  • online Vállalkozás
  • online Professzionális szolgáltatások
  • online Önkormányzati ügyintézés
  • online Tanulás
  • online Szórakozás
  • online Kapcsolattartás, social media
  • online Turizmus

Az újINTERNET nem arról szól, hogy újabbnál újabb és korszerűbb számítógép vásárlásba hajszolja a felhasználót. A legegyszerűbb géppel vagy mobil eszközzel is elérhető mindenki számára. Ez biztosítja az elterjedés sebességét, hiszen…

az Új Internet és a közösségi média jövőjéről van szó

Közhely, hogy gyorsuló időben élünk. Magának az Internetnek a valódi elterjedése még évtizedekben volt mérhető. A 2004-ben indult Facebook-nak 3 évre volt szüksége 50milliós felhasználói kör eléréséhez. A Pokémon Go alkalmazás viszont már – 2016-os indulással – bő másfél év alatt közel 150 millió aktív felhasználót tudott felmutatni, azaz HATSZOR GYORSABB elterjedésről beszélünk.

Az újINTERNET már kopogtat az ajtón. A Facebook, Google és társai vagy felvásárolják és használják majd az új technológiákat, vagy hibás üzleti logikával teret engednek az új szereplőknek, és csak szemlélni fogják azok elterjedését, megerősödését.

Légy részese az Új Internet születésének!

Metaverse Night „launching day” (VIP Tech-show) a Várkert Bazárban 2022 december 12-én, 16:00-tól. Neked is ott a helyed, tudsz majd dicsekedni az unikádnak, hogy ott voltál.

ELŐADÓK

Robert Archer
Robert Archer
Newrange Gold Corp.
Elnök, vezérigazgató. Több mint 40 éves tapasztalattal rendelkezik a bányászatban, Amerika egész területén dolgozott már. 15 évet töltött nagyobb bányászati vállalatoknál, több felsővezetői pozíciót is betöltött a junior bányászati szektorban. 2018 márciusában igazgatóként csatlakozott a Newrange Gold Corp.-hoz, ahol 2019 januárjában vezérigazgatónak, 2021 októberében pedig elnöknek nevezték ki. Professzionális geológus, kitüntetett BSc fokozattal rendelkezik az ontariói Sudburyben található Laurentian Egyetemen.
John Skeet
John Skeet
Mithril Resources Limited
Vezérigazgató. Több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik az arany-ezüst bányák fejlesztésében. Vezetője volt a Ballarat East, a Quartzite Gold és a Palmarejo Silver Gold Mine fejlesztéseinek Mexikóban. A Cerro Resources vezérigazgatója volt a Primero Mining általi átvétele előtt. Kitüntetésben részesült alkalmazott tudományból (Met) és az AusIMM tagja.
Michael Kott
Michael Kott
CM-Equity AG
Professzionális tőke befektetőként érdekeltségekkel rendelkezik Kanadától Vietnámig. 2002-ben létrehozta saját vagyonkezelőjét a CM-Equity AG-t. Befektetési alapjaiba intézmények is nagy számban fektetnek. Ő indította a világ első, elektromobilitásra fókuszáló értékpapírját. Sorban állnak nála az IPO-ra, Private Placementre készülő vállalkozások.
Gödrösy Balázs
Gödrösy Balázs
GFS Consulting – Hozaminfo Family Office
Pénzügyi tervező, közgazdász. 28 éves pénzügyi – nagyobb részt befektetési területen szerzett – tapasztalattal bíró szakember, a külföldi pénzügyi megoldások szakértője. Célja – a HozamInfo-val közösen – a Family Office szolgáltatás és a hatékony vagyonépítési megoldások meghonosítása Magyarországon.

AJÁNDÉK A RÉSZTVEVŐKNEK

200 EUR értékű ajándék minden résztvevőnek

Az AYCode partnerétől, a GFS Consulting - HozamInfo family office-tól

Ajándék

Az AYCode Gmbh pénzügyi partnere – a GFS Consulting – HozamInfo family office – minden résztvevő számára felajánl egy 200 euró értékű kötvény- és portfolióelemzés konzultációt. Vizsgáltasd meg pénzügyi tervezői szakértőkkel meglévő befektetési portóliód, megtakarításaid. A jövőd múlik azon, hogy jelen gazdasági helyzetben hogyan kezeled a vagyonod.

A Metaverse Night rendezvényre történő regisztrációval automatikusan jár az ajándék. Kérj időpontot – a rendezvény regisztrációra hivatkozva – a + 3670 4402955 telefonszámon!

Jelentkezz most!

A rendezvényen az előadók bemutatják a 2020-as évek fő technológiai irányvonalát, amely meghatározó lesz az Internet egésze számára. A nagy érdeklődésre tekintettel az ingyenes rendezvény regisztrációhoz kötött.

Az alábbi űrlapon tudsz jelentkezni a díjmentes VIP rendezvényre, adataid megadásával. A létszám tervezhetősége miatt kérjük, hogy amennyiben többedmagaddal érkezel, a hozzád csatlakozók külön regisztráljnak, vagy a megjegyzés rovatban jelezd, ha nem egyedül jössz!