Szeretnél első kézből információt kapni arról, hogy merre tart az élelmiszeripar és kereskedelem? Érdekel, hogy miként tudsz ebből akár profitálni is? Fontosnak tartod a minőség mellett a fenntarthatóságot?

A technológia rohamos fejlődése nem hagyja érintetlenül az élelmiszeripar és élelmiszer kereskedelem területét sem. Emellett egyre komolyabb szempont a fenntarthatóság és környezettudatosság, amelyet a 2024-es uniós szabályzók is ösztönöznek, sőt annak hiányát – az ESG pontozási rendszer bevezetésével – szankcionálni fogják.

Rendezvényünk révén egy olyan vállalkozás történetének részesévé válhatsz, amely egyszerre…

 • A legtöbb ismert kereskedelmi hálózatban (Auchan, DM, Interspar, Rossmann, Tesco stb.) már a polcokon van
 • Többszörösen díjnyertes termékeik minőségét nem csak a fogyasztói visszajelzések, de vak tesztekkel végzett vizsgálatok is megerősítik
 • Következő lépés a jelentős nemzetközi jelenlét elérése, hamarosan több ország és nemzetközi üzletlánc polcaira is bekerülhetnek termékeik
 • Egészségesebb – a hazai és nemzetközi piacon is rohamosan bővülő – egészségtudatos alternatívát jelent az élelmiszeriparban
 • Kiemelt célja fenntarthatóbbá tenni az élelmiszer kiskereskedelmet
 • Megfelel az egyre fontosabb “fair trade” irányelveknek
 • Kihasználja az informatika adta forradalmi lehetőségeket mind a forgalmazásban, mind az ügyfélélmény megteremtésében

Az IPOguru rendezvények sorában ismét egy innovatív, a piacot nem lekövetni, hanem meghatározni kívánó vállalkozás mutatkozik be, amely nemzetközi szinten is labdába tud rúgni.

Ismerd meg ezt a piacot és konkrétan a vállalkozást, továbbá fedezd fel, ízleld meg az új típusú élelmiszereket! Találkozz az alapítókkal, a nemzetközi szinten díjazott és helytálló sikeres vállalkozókkal.

Az üzleti- és brand bemutató utáni helyszíni regisztrációhoz (titoktartási megállapodás) és létszámlimithez kötött VIP rendezvény üzleti lehetőséget is kínálhat számodra. Egy igazán nívós esemény, ahol a világszintű szakértelem, a céltudatosság mellett gasztronómiai élményekkel is gazdagodhatsz.

Neked is ott lett volna a helyed, de most ingyenesen regisztrálhatsz az esemény videofelvételéért

Amit az esemény és üzleti bemutató felvétele adhat neked – a titoktartási megállapodás elfogadásával …

 • Betekintést az IPOguru klub filozófiájába, az IPO-k, RTO-k, ICO-k és Private Placementek világába
 • Új szemléletet, kitörési lehetőséget a hazai és main stream befektetések szűk köréből
 • Átfogó tőkepiaci körképet
 • Konkrét attraktív üzleti lehetőséget

ELŐADÓK

Salgó-Agócs Andrea
Salgó-Agócs Andrea
10 év tapasztalat újságiróként, szerkesztőként a HVG Online Vállalkozás rovatában, majd 5 éven keresztül a HVG Adózóna oldalának főszerkesztője. Jelenleg vállalkozásának CEO-ja, 3 gyermekes családanya. Laktózérzékeny, tulajdonos-alapitóként fontosnak tartja hogy ne csak egészséges, hanem finom termékek kerüljenek a családok asztalaira.
Kovács Andrea
Kovács Andrea
Személyes érintettségből kezdett bele egy mentes édességeket gyártó cégbe, ahol díjnyertes prémium termékeikkel és fejlesztéseikkel 10 éve azon dolgoznak, hogy az ágazati trendek alakítói és ne csak követői legyenek. 15 éven keresztül kommunikációs szakemberként for-profit cégek és non-profit szervezetek munkájában vett részt.
Fazekas Gergely
Fazekas Gergely
Több mint 20 év nemzetközi FMCG pénzügyi tapasztalattal rendelkező pénzügyi vezető. Egyetemi tanulmányait követően 17 évig Európa számos országában dolgozott a Procter & Gamble-nél, különböző pénzügyi és menedzsment területen. Később a MOL-nál végzett pénzügyi tervezés és reporting project menedzseri feladatokat.
Gödrösy Balázs
Gödrösy Balázs
GFS Consulting – Hozaminfo Family Office
Pénzügyi tervező, közgazdász. 28 éves pénzügyi – nagyobb részt befektetési területen szerzett – tapasztalattal bíró szakember, a külföldi pénzügyi megoldások szakértője. Célja – a HozamInfo-val közösen – a Family Office szolgáltatás és a hatékony vagyonépítési megoldások meghonosítása Magyarországon.

Kérd most a videofelvételt!

Az általános piaci képen túl az előadók bemutatják a food-tech piac helyzetét, a márkaépítéssel kapcsolatos elképzeléseiket továbbá konkrét üzleti lehetőség is terítékre kerül. A rendezvény felvételének eléréséhez el kell fogadnod a titoktartási megállapodást (ide kattintve letöltheted, hogy mit fogadsz el >>>).

A regisztrációt e-mailben visszaigazoljuk, és küljük a felvétel linkjét.

Fontos: A hazai szabályzás miatt ez az üzleti lehetőség korlátozottan tehető közzé, így csak az első 149 érdeklődővel áll módunkban megosztani az üzleti információkat!