Stabil alapokkal rendelkező befektetési célpontot keresel?
Infláció és válság idején sem akarsz aggódni a megtakarításaid miatt
?

Jelen helyzetben egyszerűen nem teheted meg, hogy portfóliódban ne legyenek fémekhez, nemesfémekhez kapcsolódó befektetések. Ha pedig fémekről beszélünk, célszerű azok eredete, a bányák felé fordulnod, amelyek részvényárfolyamát az árupiacok mozgatják … akár többszörös mértékben.

A new york-i és a londoni központokban tartott ezüst készletek jelentős csökkenése figyelhető meg. A CNBC elemzői szerint az ezüst hiánya a kínálati oldalon, valamint az a tendencia, hogy magas inflációs időszakokban jobban teljesít az aranynál, kulcsfontosságú tényezők, amelyek alátámasztják az előrejelzéseket. Ezt támogatja az egyre nagyobb ipari felhasználási igény többek közt az elektronika és a napelem gyártás területén.

Ennek megfelelően, az ezüst ára kilencéves csúcsra, unciánként 30 dollárra emelkedhet idén. A nemesfém árának az elmúlt közel 10 évben tapasztalt alulértékeltsége miatt, a bányavállalatok – a túlélés érdekében – leszorították költségeiket. Emiatt a várható – akár 50%-os – ezüst árfolyam áremelkedés a bánya részvények árfolyamánál akár ennek többszörös emelkedésével is járhat.

Az IPOguru vagyonépítő klub követői portfólióépítésben gondolkodnak, amelynek elengedhetetlen része a nemesfémek területe. Az elmúlt évek egyik sikertörténete volt számunkra az Impact Silver Corp. bányavállalat, amelynek mexikói bányáiból elégítette ki ezüst igényét 800.000 uncia mennyiségben többek közt a dél-koreai elektronikai óriás, a Samsung is.

2021-ben, időzítéstől függően 100-300%-os profitot tudtunk realizálni azon a projekten. Az elemzések egyértelműen abba az irányba mutatnak, hogy ismét célszerű fokozottan az ezüstbányák felé fordulnunk, beszállási pontnál tartunk. Épp ezért lesz fontos soron következő rendezvényünk a Hard Rock Hotelben 2023. március 28-án.

Neked is ott a helyed a…

Canadian Silver Roadshow Budapest rendezvényen

Amit ez a nap – ha részt veszel a rendezvényen – adhat neked…

  • Betekintést az IPOguru klub filozófiájába, az IPO-k, RTO-k, ICO-k és Private Placementek világába
  • Új szemléletet, kitörési lehetőséget a hazai és main stream befektetések szűk köréből
  • Átfogó nemesfém- és nemesfém bánya piaci körképet
  • Konkrét – nemesfém bányával kapcsolatos – attrakitív befektetési lehetőséget
  • IPOguru klub tagság váltásával nem csak az Ezüstbánya Nap, hanem egy éven keresztül valamennyi IPOguru rendezvény díjmentesen látogatható lesz számodra 

ELŐADÓK

Robert Archer
Robert Archer
Newrange Gold Corp.
Elnök, vezérigazgató. Több mint 40 éves tapasztalattal rendelkezik a bányászatban, Amerika egész területén dolgozott már. 15 évet töltött nagyobb bányászati vállalatoknál, több felsővezetői pozíciót is betöltött a junior bányászati szektorban. 2018 márciusában igazgatóként csatlakozott a Newrange Gold Corp.-hoz, ahol 2019 januárjában vezérigazgatónak, 2021 októberében pedig elnöknek nevezték ki. Professzionális geológus, kitüntetett BSc fokozattal rendelkezik az ontariói Sudburyben található Laurentian Egyetemen.
John Skeet
John Skeet
Mithril Resources Limited
Vezérigazgató. Több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik az arany-ezüst bányák fejlesztésében. Vezetője volt a Ballarat East, a Quartzite Gold és a Palmarejo Silver Gold Mine fejlesztéseinek Mexikóban. A Cerro Resources vezérigazgatója volt a Primero Mining általi átvétele előtt. Kitüntetésben részesült alkalmazott tudományból (Met) és az AusIMM tagja.
Michael Kott
Michael Kott
CM-Equity AG
Professzionális tőke befektetőként érdekeltségekkel rendelkezik Kanadától Vietnámig. 2002-ben létrehozta saját vagyonkezelőjét a CM-Equity AG-t. Befektetési alapjaiba intézmények is nagy számban fektetnek. Ő indította a világ első, elektromobilitásra fókuszáló értékpapírját. Sorban állnak nála az IPO-ra, Private Placementre készülő vállalkozások.
Gödrösy Balázs
Gödrösy Balázs
GFS Consulting – Hozaminfo Family Office
Pénzügyi tervező, közgazdász. 28 éves pénzügyi – nagyobb részt befektetési területen szerzett – tapasztalattal bíró szakember, a külföldi pénzügyi megoldások szakértője. Célja – a HozamInfo-val közösen – a Family Office szolgáltatás és a hatékony vagyonépítési megoldások meghonosítása Magyarországon.

AJÁNDÉK A MÉG NEM IPOguru KLUBTAGOKNAK

200 EUR értékű ajándék az éves IPOguru klub tagság mellé

A GFS Consulting - HozamInfo Family Office-tól

Ajándék

A GFS Consulting – HozamInfo Family Office minden – IPOguru tagsággal vagy VIP Family Office csomaggal nem rendelkező résztvevő számára felajnál egy 200 euró értékű kötvény- és portfolióelemzés konzultációt. Vizsgáltasd meg pénzügyi tervezői szakértőkkel meglévő befektetési portóliód, megtakarításaid. A jövőd múlik azon, hogy jelen gazdasági helyzetben hogyan kezeled a vagyonod.

A Canadian Silver Roadshow Budapest rendezvényre történő regisztrációval – és a részvételi díj megfizetésével – automatikusan jár az ajándék. Kérj időpontot – a rendezvény regisztrációra hivatkozva – a + 3670 4402955 telefonszámon!

Emellet, ha az IPOguru klub tagság megváltása mellett döntesz, egy éven keresztül díjmentesen vehesz részt rendezvényeinken és onmline webinariumainkon.

A helyszín

Hard Rock Hotel – 1065 Budapest, Nagymező u. 38.

Jelentkezz most!

A rendezvényen – 2023.03.28. Hard Rock Hotel Budapest, Nagymező u. 38., 16:00-tól – az előadók bemutatják az ezüst- és ezüstbánya piac helyzetét továbbá konkrét bányarészvényekkel kapcsolatos lehetőség is terítékre kerül. Az előadások részben angol nyelven, tolmácsolással hangzanak el.

Family Office VIP csomaggal rendelkező ügyfeleink díjmentesen vehetnek részt az eseményen (regisztráció ebben az esetben is szükséges). Aki az említett szolgáltatáscsomagunkkal nem rendelkezik, két lehetősége van a részvételre:

  • Alkalmi – 9995 Ft-os belépődíj fizetésével
  • Egy évre szóló (ez idő alatt minden rendezvényünkön díjmentes rélszvételt biztosító) 19990 Ft-os IPOguru klubtagsági díj fizetésével

A rendezvényre férjed/feleséged is elhozhatod, ő díjmentesen vehet részt. A regisztrációt e-mailben visszaigazoljuk, majd ezt követően keresni fogunk, hogy a díjfizetés pontos módját egyeztethessük.

A VIP rendezvényre adataid megadásával tudsz jelentkezni, az itt található űrlapon.

A rendezvény lezajlott, már nem tudsz regisztrálni.