Új, szabályozott alapokra épülő

forradalmi kriptoeszköz ICO (elsődleges tőzsdei bevezetés),

amely akár sokszorozhatja a tőkédet

Az eddig kibocsátottakhoz képest sokszoros mögöttes értékkel bíró kriptovaluta jött létre (jelenleg zajlik az ICO, vagyis az eszköz kriptotőzsdei bevezetése). A kibocsátás hátterében a legkomolyabb nemzetközi szakmai körökben is többszörösen díjazott és elismert magyar vállalat, a Clarabot Zrt. áll.

Nem csak magáról mondja a vállalat, hogy globális problémákra adnak tökéletes választ termékeikkel, szolgáltatásaikkal:

 • Hot Company Unlimited Encrypted Data Sharing címet kapott a GLOBAL INFOSEC AWARDS díjátadón 2021-ben
 • A top 100 magyar találmány és innováció versenyén a 10. helyet ért el 2022-ben
 • A GLOBAL INFOSEC AWARDS gáláján a kiberbiztonság területén a “Top InfoSec Innovator 2022 díjat nyerte el. Továbbá a “Baby Black Unicorn” díjazáson is döntősként szerepelt, amely a vállalat 3-5 éven belüli unikornissá (egymilliárd dolláros cégértékű vállalattá) válását prognosztizálja. A CYBER DEFENSE magazin évkönyve letölthető innen >>>
 • Folyamatban van a vállalat decentralizált fájlmegosztó technológiájának 30 fejlett nyugati állam kormányzati beszállítói engedélyeztetése

A vállalat tehát már kész termékkel rendelkezik (nem csupán ötlettel vagy prototípussal), amellyel folyamatos bevételeket generál és dinamikusan bővülő ügyfélkört tud felmutatni. Többek közt ez adja az említett unikornis díjazás alapját.

Mi a profitszerzési lehetőség tárgya?

Egy kriptoeszköz, az ETALON, amelynek birtoklása garantálja a szolgáltatás – a Clarabot Zrt által fejlesztett Nano fájlmegosztó és a vállalat későbbi fejlesztései – folyamatos díjmentes használatát. Emellett már jelenleg is neves kereskedők, szolgáltatók (provider-ek) jelezték szándékukat azzal kapcsolatban, hogy az Etalon tulajdonosoknak (akiknek kriptotárcájában legalább 1 Etalon található) extra kedvezményeket biztosítanak.

Az előnyökön túl természetesen az Etalon forgalomképes is lesz a meghatározó (LBank, Coinstore) kriptotőzsdéken 2023 áprilisától. 14 percben összefoglaltuk a lényeget. Ezt a videót mindenképp nézd meg, és ha érdekesnek találod a témát, nézd meg az összes webinariumunk felvételét lejjebb görgetve!

Miben más ez, mint az eddigi kriptoeszközök:

 • Nem csak limitált kibocsátású, de újra kibocsátani vagy bányászni sem lehet, amelyre az uniós szabályzatnak megfelelőség jelenti a garanciát.
 • Az eszköz mögött meglévő és folyamatosan bővülő valódi fedezet van, ellentétben a legtöbb kriptovalutával, így önmagában is értéke van az eszköznek.
 • A fedezeti szolgáltatást tekintve rendkívül alulárazott az eszköz az ICO fázisban.
 • Forgalomképes eszköz, de nem kíván pénzhelyettesítő lenni, mert az már a Bitcoinnak sem jött be.
 • Nem kíván „menekülő” eszköz lenni, mert az már a Bitcoinnak sem jött be.
 • Fizetni is lehet vele, de sokkal inkább érdemes tartani, hiszen az is hozzájárul a folyamatos értéknövekedéshez.
 • A szolgáltatások és maga a kriptoeszköz is használja a blokklánc technlógia adta előnyöket, de nem kíván olyan tulajdonságokkal rendelkezni, amire bizonyítottan nem jó egy kriptovaluta.

Hogy lehet ebből profitálni?

A vállalat szolgáltatásának a fentiek alapján egy több százmilliós létszámú – jelenleg konkurenciamentes – piac áll rendelkezésére, amely 5 EUR havi díj fizetésére képes és hajlandó. A jelen projekt lényege egy blokklánc alapú, minden uniós engedéllyel rendelkező kriptovaluta kibocsátás. A véges számú – nem bányászható – összesen 5 millió coin a kriptotőzsdére kerülés előtt, az ICO fázisban 6 EUR áron – legalább 100, legfeljebb 5000 darab – vásárolható, amely 2023 első negyedévének végétől az Lbank és a Binance kriptotőzsdék rendszerében lesz kereskedhető.

Legalább egy darab coin (ETALON kriptovaluta) birtokában bárki korlátlan ideig díjmentesen használhatja a Clarabot Nano fájlmegosztó rendszerét. Adott tehát egy több százmilliós piac (de összesen csak 5 millió coin), amely számára nagyon értékes és vágyott lesz a coin birtoklása, hiszen a havi 5 EUR – további szolgáltatások esetén havonta még több – díjat nem kell megfizetnie amíg legalább egy coin a birtokában van. Emiatt a kripto tőzsdére kerülést követően a coin 6 EUR árfolyamának felrobbanása várható. A kapott szolgáltatás miatt pedig logikailag nehéz elképzelni, hogy a 6 EUR árfolyam – vagyis a jelenlegi bekerülési költség – alá csökkenjen az árfolyam.

Összefoglalva, a jelenlegi, kriptotőzsdei bevezetés (ICO) szakaszában minimális kockázattal, a tőke sokszorozódásának lehetőségével állsz szemben. Néhány percben mindent nem lehet elmondani, így javasoljuk, hogy nézd meg a 3 korábbi webinarium felvételét illetve az L Bank (Dubai) ICO nyitásáról a bejelentkezést. Látni fogod, hogy az itt leírtakhoz képes még sokkal többről van szó. Fontos részlet, hogy a webinariumon elhangzó 5 EUR ár december 9-ig volt érvényes, jelenleg – március 31-ig, az ICO ideje alatt – 6 EUR az ETALON beszerzési ára.

A vásárlásra az ICO szakaszban 2023 március 31-ig volt lehetőség

A REGISZTRÁCIÓ LEZÁRULT