Több kontinensen jelen lévő – világsiker előtt álló – vállalat
került az asztalra a 2024 június 11-i IPOguru rendezvényen

Használd profittermelésre a zöld energia és az informatika szektorok együttműködését! A rendezvény felvételére regisztrálhatsz az oldal alján.

 • Fontosnak tartod egy vállalatnál, hogy korlátlanul skálázható megoldásai legyenek a növekedés érdekében?
 • Figyelemmel kíséred és szíveden viseled a megújuló, zöld energiára való átállás kérdését?
 • Létfontosságúnak tartod a fenntarthatóságot, és az ESG szempontok figyelembevételét?
 • Tisztában vagy azzal, hogy az energia a világ talán legnagyobb üzlete?
 • Nyomon követed a blokklánc alapú megoldásokat?
 • Nem csak figyelni szeretnéd, de aktív részese is lennél a folyamatoknak, és a technológia fejlődésének?
 • Ha már részese vagy a fejlődésnek, a jelentős profitból is részt szeretnél?

Vitathatatlanul zajlik a megújuló energiatermelés forradalma. Itthon is, de a világ „szerencsésebb felén” még inkább így van ez. Ugyanakkor az új energiatermelési módok sok megoldandó kérdést, problémát is felvetnek. Nem egyszerű például garantálni velük az ellátás biztonságát. Nem csoda, hiszen sokkal kevésbé rugalmas egy szél-, nap- vagy vízierőmű, mint egy gázturbina, amit egy gombnyomással lehet szabályozni. A nap nem süt, a szél nem fúj mindig és a vízhozam is folyamatosan változó.

A június 11-én bemutatkozott – a Budapesti Értéktőzsdére készülő vállalat ennek a problémakörnek a megoldásában segít az energetikai ipar szereplőinek, jelentős sikerekkel…

A vállalat folyamatosan végzi a mobil, blockchain alapú adatközpontok – mint jelentős energiafogyasztók – telepítését megújuló-energia termelő erőművek mellé. Közvetlenül az olyan nagy tech vállalatok szomszédséágába, mint az Amazon, Facebook, Google. A svéd és új-zélandi telephelyek mellett hamarosan további helyszínek is a telepítési térképre kerülhetnek.

PROFITÁLJ A ZÖLD ENERGIÁBÓL
üzleti rendezvény – video felvétel

Az exluzív esemény felvételén, egy titoktartási megállapodás elfogadását követően

 • Megmutatjuk a korábbi IPOguru projektek – mint példák – vagyonépítő erejét
 • Az előadók bemutatják
  • azokat a szinergiákat, amelyek kölcsönös előnyöket biztosítanak a zöld energiaipar és a nagy számítási kapacitást, informatikai erőforrást igénylő iparágak számára
  • azokat a megoldásokat, amelyet sikerrel alkalmaznak a világ egyre több erőművének optimalizálására, ellátásbiztonságának javítására
 • Megtudhatod, hogy számodra mit jelenthet mindez, milyen módon tudod használni hatékony vagyonépítésre

ELŐADÓK

Seregi Tamás
Seregi Tamás
Enerhash Technologies Zrt
Az igazgatótanács elnöke. Több mint 25 éves tapasztalattal rendelkezik az energiaiparban. Korábban a Boston Consulting Group, valamint a Schlumberger Business Consulting partnereként dolgozott. A vállalathoz angyalbefektetőként csatlakozott. Stratégiai látásmódjával és mélyreható szakértelmével erősíti a cég vezetését.
Kovács Gábor
Kovács Gábor
Enerhash Technologies Zrt.
Pénzügyi vezető (CFO) és társalapító. Az Igazgatóság tagja a társaság alapítása óta. Több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik a hazai bankszektorban.
Korábban az Erste Bank, Raiffeisen Bank és a CIB Banknál töltött be vagyonkezelői pozíciót a Private Banking szektorban. Jelenleg a társaság pénzügyi feladatait koordinálja a társaság tőkepiaci bevezetése mellett.
Zakár Tivadar
Zakár Tivadar
Univerz Invest Zrt
Befektetési igazgató. 27 éve foglalkozik tőkepiacokkal. Dolgozott tudományos kutatóként, elemzőként, tanácsadóként, de részvénykereskedőként és portfóliómenedzserként is. Több részvénytársaság tőzsdei bevezetésében is rendelkezik tapasztalatokkal. Véleményét a magyar sajtó rendszeresen kérdezi és megjeleníti.
Gödrösy Balázs
Gödrösy Balázs
GFS Consulting – Hozaminfo Family Office
Pénzügyi tervező, közgazdász. 28 éves pénzügyi – nagyobb részt befektetési területen szerzett – tapasztalattal bíró szakember, a külföldi pénzügyi megoldások szakértője. Célja – a HozamInfo-val közösen – a Family Office szolgáltatás és a hatékony vagyonépítési megoldások meghonosítása Magyarországon.

Kérd most a rendezvény video felvételét!

A regisztráció és a titoktartási megállapodás elfogadását követően elérést biztosítunk a rendezvény felvételéhez, amelyen az előadók bemutatják az energiaipar és adatközpontok, blockhain hálózatok szinergiájában rejlő lehetőséget, amely sztenderddé válhat az egész iparág számára.

Emellett konkrét lehetőséged nyílik arra, hogy ebből a folyamatból Te is kivedd a részed. Az előadás felvételének megtekintése után felteheted a felmerült kérdéseket az info@hozaminfo.com címre írva, vagy a +3670 4402955 telefonszámon.

Az itt található űrlapon tudod kérni díjmentesen a rendezvényről készült videót, adataid megadásával, és a titoktartási megállapodás elfogadásával.