Jó helyen jársz és jó időben ahhoz,
hogy akár sokszorozd a tőkédet

Nem az a kérdés, hogy megéri-e a legmodernebb IT technológiába fektetned, hanem az, hogy miként tudsz tőkéddel 1 000 – 10 000% profitot elérni.

A „game changer” – vagyis a szektorukban teljesen új látásmódot és játékszabályokat bevezető – vállalatok ugyanis minden további nélkül prezentálni tudnak ekkora növekedést. Lásd Facebook, Apple vagy a magyar eredetű Prezi.

Novemberben egy ilyen innovátor, paradigmaváltó vállalat volt az, amely – több részletben, forradalmi kriptoeszköz kibocsátását (ICO) is részletezve – bemutatkozott az IPOguru aktuális webinariumain.

Kérd az online események videofelvételeit most!

Paradigmaváltás és innovatív üzleti modell

Mára már szinte mindenki a felhő alapú szolgáltatásokról beszél, az IT szektor arra fejleszt megoldásokat. Pedig lehet, hogy hamarosan elmaradott technológia lesz? A hagyományos magyar kreativitás teljesen más oldalról közelíti a fogyasztói igényeket, és szállítja a megoldást. Lehet, hogy az első igazán magyar leendő unikornis van előtted? Egy ICO (pénzügyi szabályzóknak mindenben megfelelő kriptoeszköz tőzsdei bevezetése) kapcsán Te is a világsiker részesévé válhatsz.

A Bitcoinnal vált közismertté a blockchain technológia, amely anonimitást és ezzel együtt fokozott biztonságot ígért. Mindez hellyel közzel meg is valósult, de valószínűleg túl sokat szeretett volna a Bitcoin elérni. Bevallott célja az (volt és most is az), hogy a jelenlegi valuták funkcióinak jó részét átvegye és kvázi leváltsa azokat. Ezt azonban egyrészt a bankrendszer nem igazán akceptálja, inkább hozna létre saját pénzt, másrészt nem sikerült valódi áttörést elérnie a Bitcoinnak a fizetőeszközzé válás területén sem.

A blockchain azonban nem merül ki a pénzhelyettesítő kriptovaluták megvalósítási lehetőségében. Ezer más módon használható kreatívan, amelyet a Clarabot Zrt. meg is tett. A fejlesztett szolgáltatások hosszú sorában első lépcsőként a nemzetközileg is elismert NANO fájlmegosztó rendszer látott napvilágot, amely forradalmasítja a fájlmegosztás adta lehetőségeket:

A Clarabot Zrt 2022-ben – „Hot Company” kategóriában – a Cyber Defense magazin által alapított GLOBAL INFOSEC AWARDS innovátor nyertese lett.

A fent említett díj mellett a „Baby Black Unicorn” díj döntőse is lett, így a prognózis alapján várhatóan 3-5 éven belül unikornissá (egymilliárd dolláros cégértéket elérő vállalattá) válhat. Ismerd meg a  vállalat hátterét, és azt, hogy miként érhetsz el vele elképesztő profitokat!

Clarabot Zrt bemutatkozó webinarium

Az IPOgurunál nem véletlenszerűen választasz a befektetések közül. Komolyan megválogatjuk, hogy mely vállalatokat engedjük bemutatkozni az IPOguru közösségnek. Legtöbbször az épp tőzsdei bevezetés előtti időszak a mi terepünk, hiszen általában ekkor ugorja a vállalatok értéke a legnagyobbat. Egyik 2022-es projektünknél, ahol a magyar XTEND bevezetésre készült az a vállalat, éven belül 30-300%-os sávban növekedett a vállalat értéke. Volt azonban olyan 2021-ben exittel zárult (német tőzsdei bevezetés) projektünk, amely 800%-os növekedést produkált.

Az elmúlt években zömmel külföldi, de néhány magyar vállalkozást is bemutattunk követőinknek, megbízóinknak

Ezen vállalatokban közös, hogy tipikusan növekedésorientáltak. Emellett jövőbe mutató technológiával bírnak, amellyel legalább egy, de inkább több lépéssel a versenytársak előtt járnak, vagy maga a szektor – amelyben tevékenykednek – áll fundamentálisan megalapozott konjunktúra előtt.

Hekkeld meg a válságot!

2022 őszén kevés olyan befektetési célpont kínálkozik, amely az energiaválság és a háborús helyzet ellenére attraktív lehetőségekkel bír. Ragadd meg az alkalmat, hogy azon kevesek egyike lehess, aki egyáltalán még időben értesülhet erről! A friss információk – és a feltett kérdéseidre adott válaszok – birtokában tudsz majd dönteni arról, hogy célszerű-e szorosabbra fűznöd a kapcsolatot a vállalattal.

Regisztrálj itt, és visszaigazoló e-mailünkben küldjük a webinariumok felvételeinek elérhetőségét!