Exkluzív befektetői boutique

Ahogyan a „régiek” mondták, a gazda szeme hízlalja a jószágot. Hasonló a helyzet a tőkepiacon is. Befektetőként felelősséged, hogy nyomon kövesd azokat a vállalatokat, amelyek megtalálhatók a portfóliódban. Ehhez is segítséget nyújt az IPOguru. Időről-időre jelentkezünk, és valamilyen formában hírt adunk korábbi befektetési célpontjainkról.

Igazság szerint nem is fontos Neked, hogy multinacionális vállalattá váljon a befektetési célpontod. Befektetőként az a fontos, hogy a számodra megfelelő exitet tudj elérni.

Mi sem mutatja jobban a receptünk sikerességét, mint 2021 I. negyedéve, amikor megbízóink sorozatban 3-8szoros profitot tudtak realizálni

2021. december 1. 18:00

A legokosabb az okos otthonok közt…

2019 végétől több etapban találkozhattak egyedi befektetések iránt affinis ügyfeleink, illetve az IPOguru követői a Chameleon SmartHome Zrt-ről szóló híreinkkel. Több ügyfelünk csatlakozott is a tulajdonosi körhöz.

Az okos otthonok területén működő vállalat egyedisége abban rejlik, hogy kiszolgálva a többi okos otthon megoldásokat, egyetlen egységbe tudja integrálni azokat. Mindezt már akár előre, az építkezés elején, függetlenül attól, hogy a későbbiekben konkrétan mely okosotthon megoldásra esik a beruházó vagy a fogyasztó választása.

A hazánkban már komoly ismertséggel rendelkező, okosotthon előkészítésével családi házak és társas házi lakások százaiban jelen lévő vállalat elkezdte nemzetközi terjeszkedését. Sorra veszik fel az új kollégákat, hogy a sűrűsödő feladatokat el tudják látni.

Szarvas Péter, a vállalat vezérigazgatója nagy szabású vízióval rendelkezik, amelynek megvalósítása felé – a jelek szerint sikeresen – kormányozza a vállalatot. A szakmai vízió mellett cél a vállalat tőzsdei bevezetése is.

Az innováció mellett a stabil vagy még inkább stabilan növekvő piac az, ami segíti a vállalat növekedését és a külföldi terjeszkedést. Természetesen a kiforrott, validált üzleti modell is sajátja a vállalatnak, amely elengedhetetlen a sikerhez.

Bepillantanál a kulisszák mögé? Hogyan növekszik fel egy vállalat az 5-10 fős mikrovállalatból nemzetközi középvállalattá, törekedve a regionális multivá válásra? Megkértük Szarvas Pétert, hogy egy webinárium keretei közt tájékoztassa egyrészt tulajdonos ügyfeleinket, másrészt az egyedi befektetések iránt érdeklődő IPOguru követőket a vállalat 2021-es mérföldköveiről, és nagyszabású terveikről.

Várunk 2021. december 1-én
18:00-kor webinariumunkon

2021. december 8. 18:00

A legokosabb víz…

2021-ben mutatkozott be az IPOguru követői előtt a Q&C Magyarország Zrt. Több ügyfelünk csatlakozott is a tulajdonosi körhöz.

Az IPOguru nagyrészt ilyen összetevőkkel bíró vállalatokat keres:

  • Víziója van a vállalatnak, amelynek megvalósítása iránt elkötelezett és magabiztos
  • A szakmai vízió mellett cél a vállalat tőzsdei bevezetése
  • Már megtörtént több éves termék-, szolgáltatásfejlesztés
  • Szabadalom és/vagy know-how, amely nehézzé teszi a másolást
  • A felkészült menedzsment kiforrott, validált üzleti modellt valósít meg

A C&Q Magyarország Zrt-re kifejezetten ráillenek a fentiek. Mindezeken túl…

  • A cég díjakkal is elismerten innovatív szereplője a piacnak, jelenleg is disztribúciós hálózatott üzemeltet, de az elmúlt évek fejlesztései növekedésért kiáltanak mind a B2B mind a B2C piacon.
  • A több mint 10 éves szakmai jelenlét komoly kapcsolati tőkealapot hozott létre a növekedéshez.
  • disztribúciós partnereknek nyújtott szolgáltatásokra épülő üzleti modell lehetővé teszi a vállalat gyors növekedését, az egyedülálló technológia pedig a versenytársakat utasítja a második sorba.

A vállalat vezérigazgatója, Szabó Márton mutatja be az elmúlt hónapok történéseit, és természetesen vázolja a legutóbbi tőkebevonásoi projektet követően kialakult jövőképüket. Mindemellett válaszol a felmerülő kérdésekre is.

Várunk 2021. december 8-án
18:00-kor webinariumunkon

Jelentkezz most!

A december 1-i webinariumon Szarvas Péter, a Chameleon SmartHome Zrt. vezérigazgatója kitekintést ad az okosotthon piac irányvonalaira, bemutatja a vállalat életében az elmúlt hónapokban történteket, és vázolja a vállalat jövőképét.

A december 8-i webinariumon Szabó Márton, a Q&C Magyarország Zrt. vezérigazgatója beszél a vállalatról, mutatja be a tőkebevonást követően kialakult jövőképüket.

Mindkét webinariumon az előadást követően lehetőség lesz feltenni a felmerült kérdéseket, és helye lesz a kötetlen beszélgetésnek is.

Az itt található űrlapon tudsz jelentkezni a díjmentes webinariumra, adataid megadásával.