Hekkeld meg a válságot!
Lovagold meg a tőzsdéremenetelt!

Légy az a kisbefektető, aki előveszi a józan paraszti eszét, és belegondolsz, hogy jelenleg, és a jövőben – amerre ma a világ halad – melyek lesznek azok a megatrendek, amelyek megőrizhetik vagyonod értékét, sőt akár jelentősen gyarapítani is tudják azt.

.

A projekt lezárult, már nincs lehetőség regisztrálni

Jó helyen jársz, ha azon exkluzív körbe – az MNB szabályzásnak megfelelően legfeljebb 150 fő lehet – szeretnél tartozni, akik megtudhatják a részleteket, és szeretnél részese lenni korai befektetőként a következő sikersztorinak.

Itt nem véletlenszerűen választasz a befektetések közül. Komolyan megválogatjuk, hogy mely vállalatokat engedjük bemutatkozni az IPOguru közösségnek. Legtöbbször az épp tőzsdei bevezetés előtti időszak a mi terepünk, hiszen általában ekkor ugorja a vállalatok értéke a legnagyobbat. Legutóbbi projektünknél, ahol szintén a magyar XTEND bevezetésre készült az a vállalat, éven belül 30-300%-os sávban növekedett a vállalat értéke.

Az elmúlt években zömmel külföldi, de néhány magyar vállalkozást is bemutattunk követőinknek, megbízóinknak

Ezen vállalatokban közös, hogy tipikusan növekedésorientáltak. Emellett jövőbe mutató technológiával bírnak, amellyel legalább egy, de inkább több lépéssel a versenytársak előtt járnak, vagy maga a szektor – amelyben tevékenykednek – áll fundamentálisan megalapozott konjunktúra előtt.

Rendezvényünk regisztrációja lezárult, de űrlapunkon jelezheted
a projekt iránti érdeklődésed, keresni fogunk a részletekkel

.

.

A legokosabb az okos otthonok közt…

2019 végétől több etapban találkozhattak egyedi befektetések iránt affinis ügyfeleink, illetve az IPOguru követői a Chameleon SmartHome Zrt-ről szóló híreinkkel. Több ügyfelünk csatlakozott is a tulajdonosi körhöz.

Az okos otthonok területén működő vállalat egyedisége abban rejlik, hogy kiszolgálva a többi okos otthon megoldásokat, egyetlen egységbe tudja integrálni azokat. Mindezt már akár előre, az építkezés elején, függetlenül attól, hogy a későbbiekben konkrétan mely okosotthon megoldásra esik a beruházó vagy a fogyasztó választása.

A hazánkban már komoly ismertséggel rendelkező, okosotthon előkészítésével családi házak és társas házi lakások százaiban jelen lévő vállalat elkezdte nemzetközi terjeszkedését. Sorra veszik fel az új kollégákat, hogy a sűrűsödő feladatokat el tudják látni.

Szarvas Péter, a vállalat vezérigazgatója nagy szabású vízióval rendelkezik, amelynek megvalósítása felé – a jelek szerint sikeresen – kormányozza a vállalatot. Most újabb mérföldkőhöz érkezett a vállalat, amely nem más, mint a cég részvényeinek tőzsdei bevezetése.

Az innováció mellett a stabil vagy még inkább stabilan növekvő piac az, ami segíti a vállalat növekedését és a külföldi terjeszkedést. Természetesen a kiforrott, validált üzleti modell is sajátja a vállalatnak, amely elengedhetetlen a sikerhez.

Bepillantanál a kulisszák mögé? Hogyan növekszik fel egy vállalat az 5-10 fős mikrovállalatból nemzetközi középvállalattá, törekedve a regionális multivá válásra? Megkértük Szarvas Pétert, hogy tájékoztassa egyrészt tulajdonos ügyfeleinket, másrészt az egyedi befektetések iránt érdeklődő IPOguru követőket a vállalat előtt álló lehetőségekről, a tőzsdére menetelről, és nagyszabású terveikről.

Tervezett témák:

  • Elkészült a régóta tervezett vezeték nélküli termékválaszték: megnézheted az új eszközÍöket, és kipróbálhatod, ezek hogyan illeszkednek a Chameleon rendszerhez.
  • Bemutatkozik a vállalat Uphome koncepciója.
  • Hamarosan tőzsdei cégként folytatja működését a vállalat. Megtudhatod a részleteket, megismerheted a menedzsment személyes történeteit és az impozáns terveket.

Rendezvényünk regisztrációja lezárult, de űrlapunkon jelezheted
a projekt iránti érdeklődésed, keresni fogunk a részletekkel

Hekkeld meg a válságot!

2022 őszén kevés olyan befektetési célpont kínálkozik, amely az energiaválság és a háborús helyzet ellenére attraktív lehetőségekkel bír. Ragadd meg az alkalmat, hogy azon kevesek egyike lehess, aki egyáltalán értesülhet erről! A friss információk – és a feltett kérdéseidre adott válaszok – birtokában tudsz majd dönteni arról, hogy célszerű-e szorosabbra fűznöd a kapcsolatot a vállalattal, még a – sokszor nagy értéknövekedéssel járó – tőzsdére lépés előtt.

Rendezvényünk regisztrációja lezárult, de űrlapunkon jelezheted a projekt iránti érdeklődésed, keresni fogunk a részletekkel

A projekt lezárult, már nincs lehetőség regisztrálni