Elsődleges kérdés:

Mit is takar az IPOguru megnevezés? Részlet 2020.01.21-i podcast adásunkból. A teljes adás itt hallgatható >>>

Exkluzív befektetői boutique

Rendezvényeinken nem csak vagyonépítési filozófiákat, és eszközrendszert ismerhetsz meg, hanem olyan egyedi befektetési lehetőségek is bemutatkoznak, amelyek csak a résztvevők számára érhetőek el.

Jelenleg minden a járványról szól. Nem tehetünk mást, az élet minden területén alkalmazkodnunk kell. Az ember attól ember, hogy a kihívásoknak megfelel, és a válságban nem bánkódik, hanem inkább lehetőséget keres.

Ennek megfelelően az élet nem áll meg nálunk sem, az IPOguru szállítja az exkluzív projekteket, amelyekkel megismerkedhetsz. A változás annyi, hogy érthető okokból most nem tartunk rendezvényt. Ahogyan az iskolákban is az online-ra térnek át, mi is ezt használjuk, hogy átadjuk az információkat.

Ismerkedj meg most egy olyan 100%-ban magyar tulajdonú és magyar alkalmazotti hátterű, de amerikai vállalattal, amelyről akkor is sokat fogsz hallani a jövőben, ha most nem foglalkozol vele!

Nem tipikus startup-ról van szó, hiszen

  • 20 éve van jelen a piacon,
  • üzleti modellje többszörösen validált, és
  • jelenleg is milliónyi felhasználóval rendelkezik, egyelőre még leginkább csak hazánkban, de most eljött a pillanat a nemzetközi terjeszkedésre.

A fizikai térből minden a virtualizáció, digitalizáció felé mozdul. Miért lenne ez a különböző marketing megoldások vagy tagsági nyilvántartó, tagdíjbeszedő rendszereknél. A jelenlegi járvány is afelé tolja a piacot, hogy minden automatikusan, lehetőleg fizikai kontaktusok nélkül tudjon működni. A bő egy órás bemutatót követően rálátásod lesz a cégre, és ha érdekel a téma, lehetőséged lesz további információkat megtudni, egy titoktartási megállapodást követően. Ennek részleteit a videó alatt találod.

Az itt található űrlapon tudod kérni a konkrét információkat

Adataid megadásával, és az „Adatlap elküldése” gombra kattintással létrejön egy titoktartási megállapodás (szövege >>>). A kattintást követően két dolog történik.

  • Egyrészt nyílik egy új ablak, ahol megtalálod a belső információkat tartalmazó videót, illetve egy visszaigazoló levelet is kapsz a videóhoz vezető linkkel.
  • Másrészt bekerülsz abba a csoportba, akiket értesítünk majd a Facebook Live elérhetőségéről, időpontjáról. Ebben a Facebook Live adásban ad választ Jáger László az info@ipoguru.hu címre (tárgysorba írd azt, hogy „Bercode kérdés”) időközben érkezett kérdésekre, de élőben is tudsz majd kérdezni az adás időtartama alatt, a komment szekcióban.