Elsődleges kérdés:

Mit is takar az IPOguru megnevezés? Részlet 2020.01.21-i podcast adásunkból. A teljes adás itt hallgatható >>>

Exkluzív befektetői boutique

Rendezvényeinken – illetve a járvány időszaka alatt webinariumainkon – nem csak vagyonépítési filozófiákat, és eszközrendszert ismerhetsz meg, hanem olyan egyedi befektetési lehetőségek is bemutatkoznak, amelyek csak a résztvevők számára érhetőek el
  • Ismerd meg azt a vállalatot, amely alapvetően reformálhatja meg akár a teljes Internetet
  • A vállalat mellett a technológiával is megismerkedhetsz, hiszen élő bemutató lesz.
  • Index alapú privátbanki portfóliókezelésünkről is hallhatsz, amely 2019-ben 30% eredményt ért el.
  • Minden kérdésedre választ kaphatsz az esemény végén. Kérdezz, felelünk!

Lehet, hogy már el is kezdődött az internet teljes átalakulása, csak ez jelenleg még a színfalak mögött zajlik? Az új technológia akár az “Internet teljes újrafelosztásához” is vezethet?

A COVID-19 járvány néhány hét leforgása alatt megváltoztatta a hétköznapjainkat, szokásainkat, az emberi kapcsolattartás alapvető rendjét, előtérbe hozva a digitális világot és az online térben való munkavégzést, szórakoztatást.

A mesterséges intelligencia (angolul AI – artificial intelligence) már nem hat nagyon idegenként, de meg kell tanulnunk új rövidítéseket is. Az AR (Augmented Reality – Kiterjesztett Valóság) és a VR (Virtual Reality – Virtuális Valóság) lehetnek a jövő húzóágazatai? Mindenre alkalmasak? Mik a tévhitek a szektorral kapcsolatban és hogyan profitálhatsz mindezen információkból befektetőként?

korábbi – hasonló témában tartott – webinarium kiterjesztett változatában, még tovább hatolunk a nyúl üregébe. Megmutatjuk a jövőt, és azt is, hogy ebből a jövőből konkrétan Te hogyan tudsz profitálni.

ELŐADÓK

Robert Archer
Robert Archer
Newrange Gold Corp.
Elnök, vezérigazgató. Több mint 40 éves tapasztalattal rendelkezik a bányászatban, Amerika egész területén dolgozott már. 15 évet töltött nagyobb bányászati vállalatoknál, több felsővezetői pozíciót is betöltött a junior bányászati szektorban. 2018 márciusában igazgatóként csatlakozott a Newrange Gold Corp.-hoz, ahol 2019 januárjában vezérigazgatónak, 2021 októberében pedig elnöknek nevezték ki. Professzionális geológus, kitüntetett BSc fokozattal rendelkezik az ontariói Sudburyben található Laurentian Egyetemen.
John Skeet
John Skeet
Mithril Resources Limited
Vezérigazgató. Több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik az arany-ezüst bányák fejlesztésében. Vezetője volt a Ballarat East, a Quartzite Gold és a Palmarejo Silver Gold Mine fejlesztéseinek Mexikóban. A Cerro Resources vezérigazgatója volt a Primero Mining általi átvétele előtt. Kitüntetésben részesült alkalmazott tudományból (Met) és az AusIMM tagja.
Michael Kott
Michael Kott
CM-Equity AG
Professzionális tőke befektetőként érdekeltségekkel rendelkezik Kanadától Vietnámig. 2002-ben létrehozta saját vagyonkezelőjét a CM-Equity AG-t. Befektetési alapjaiba intézmények is nagy számban fektetnek. Ő indította a világ első, elektromobilitásra fókuszáló értékpapírját. Sorban állnak nála az IPO-ra, Private Placementre készülő vállalkozások.
Gödrösy Balázs
Gödrösy Balázs
GFS Consulting – Hozaminfo Family Office
Pénzügyi tervező, közgazdász. 28 éves pénzügyi – nagyobb részt befektetési területen szerzett – tapasztalattal bíró szakember, a külföldi pénzügyi megoldások szakértője. Célja – a HozamInfo-val közösen – a Family Office szolgáltatás és a hatékony vagyonépítési megoldások meghonosítása Magyarországon.

Jelentkezz most!

A webinariumon az előadók bemutatják a 2020-as évek fő technológiai irányvonalát, amely meghatározó lehet az Internet egésze számára. Ezt követően konkrét lehetőséged nyílik arra, hogy ebből a folyamatból Te is kivedd a részed. Az előadásokat követően lehetőség lesz feltenni a felmerült kérdéseket, és helye lesz a kötetlen beszélgetésnek is.

Tekintettel a fejlesztések jelenlegi szakaszára, a kiterjesztett webinariumon azok vehetnek részt, akik magukra nézve kötelező érvényűként elfogadják titoktartási nyilatkozatunkatA nyilatkozatot ide kattintva tudod előzetesen elolvasni >>>

Az alábbi űrlapon tudsz jelentkezni a díjmentes webinariumra, adataid megadásával és a titoktartási nyilatkozat elfogadásával.