Elsődleges kérdés:

Mit is takar az IPOguru megnevezés? Részlet 2020.01.21-i podcast adásunkból. A teljes adás itt hallgatható >>>

Exkluzív befektetői boutique

Rendezvényeinken nem csak vagyonépítési filozófiákat, és eszközrendszert ismerhetsz meg, hanem olyan egyedi befektetési lehetőségek is bemutatkoznak, amelyek csak a résztvevők számára érhetőek el
 • Ismerd meg azt a vállalatot, amely alapvetően reformálhatja meg az elit okosotthon piacot nem csak itthon, de világszerte is
 • A vállalat mellett a technológiával is megismerkedhetsz, hiszen élő bemutató lesz a helyszínen.
 • Index alapú privátbanki portfóliókezelés, amely 2019-ben 30% eredményt ért el.
 • Networking lehetőség IoT szakemberekkel.
 • Fogadás finomságokkal és Mátraalja legszebb kézműves boraival.

A rendezvényen megismerheted azt a belsőépítészeti IoT rendszert, amely mind a londoni mind pedig az arab, kínai és amerikai piacvezető tervezőirodák vezetőit már levette a lábáról.

Megismerheted a legújabb, hamarosan világszerte jegyzett sikeres magyar részvénytársaságot, amely az Internet of Things, vagyis a „dolgok internete” területén hódítja meg a világpiacot Los Angeles-től London-on keresztül Dubai-ig. Sőt, nem csak a társaságot, hanem magát a rendszert is megismerheted,  mert élő bemutató lesz a helyszínen.

Ma már közvetlen értelmet nyernek azok a kifejezések, hogy…

 • A falnak beszél valaki, amit a fal meg is hall, hiszen…
 • A falnak is füle van.
 • Ha ezek a falak mesélni tudnának… tudnak, mert már „szája” is van a falnak.
 • Sőt, nem csak ezeket tudja, de ma már ezernyi dolgot tehet érted a falad.

Működési terület

Az építőipari – belsőépítészeti – „okos otthon” kategóriában High-End színvonalat képviselő megoldás már tervezési stádiumtól kezdve integrálja a jelenleg elérhető valamennyi technológiát:

A falból, egyedi technológiával megszólaló hi-fi térhangzás és az érintésre a falfelületen megjelenő képernyők csupán a látványosabb elemei annak a hosszan sorolható funkcióválasztéknak, amelyekre az új technológia lehetőséget biztosít.

Az integrált technológiáknak köszönhetően az ezernyi funkció feltűnés nélkül, a szemet és jó ízlést nem zavarva tud jelen lenni a lakótérben. A falfelületek burkolatának választéka pedig gyakorlatilag végtelen:

ÉLŐ BEMUTATÓ FEBRUÁR 11-ÉN, A HELYSZÍNEN

Regisztrálok az ingyenes rendezvényre

A csapat

A rendezvényen megismerhető csapat technológiai részét leginkább fiatal, mégis tapasztalt – az Audi és a Bosch számára is fejlesztő – mérnök gárda adja, de a menedzsmentben megtalálhatóak azok a – nemzetközi szinten is jegyzett vállalatoknál – cégvezetésben tapasztalatot szerzett senior szakemberek is, akik bizonyítottan sikeresen képesek menedzselni egyedi projektek nemzetközi terjeszkedését.

A célpiac

A hozzáadott érték és minőségi mutatók alapján – bár komoly hazai érdeklődés is mutatkozik – alapvetően a komoly fizetőképes kereslettel bíró területek luxus ingatlan beruházásai jelentik a célpiacot:

A fejlesztés jelenlegi fázisa

Amit a sorozatgyártásra felkészült cég már jelenleg is magáénak mondhat…

 • Védett know-how.
 • A rendelkezésre álló- és jövőben források eredménnyel kecsegtető elköltését lehetővé tevő üzleti terv.
 • Sorozatgyártás dokumentációjának teljes körű előkészítése.
 • A világ vezető, prémium kategóriás belsőépítész cégeivel ápolt partneri kapcsolat.
 • Brit kormányzati támogatás
 • Külföldi (pl. Dubai) ShowRoom-okkal szoros együttműködés.
 • 500mFt (1,5m EUR) nagyságrendű külföldi és hazai előrendelés állomány.
 • Számos ismert hazai intézmény együttműködési és megrendelési szándéknyilatkozata.
 • Független auditori (DCF)) cégérték becslés – 3milliárd HUF feletti értéken.
 • A tőzsdére menetel jogi és technikai előkészitése folyamatban.

Gyere a rendezvényre, és ismerd meg a céget és a csapatot!

Regisztrálok az ingyenes rendezvényre

Ami miatt a technológiai érdeklődésen túl érdemes eljönnöd…

 • Érdekel, hogy miben más az itthon megszokott pénzügyi szolgáltatásokhoz képest a family office kultúra, amely az aktuális egyéni élethelyzetre és a személyes célokhoz igazítja a pénzügyi szolgáltatásokat, magas jogbiztonságú német privátbanki környezetben.

 • Kíváncsi vagy, hogyan lehet a megszokott 100.000 euró sokszorosa – 2019-ben már konkrétan számlánként több millió EUR – a betétbiztosítás.

 • Látni akarod, hogy a portfólióépítési szemlélet hogyan jelenik meg a pénzügyi tervezés, megtakarítás, befektetés, adóoptimaptimalizálás teljes vertikumában, azaz mitől és hogyan lesz sokkal hatékonyabb és biztonságosabb, egy family office teljes palettás vagyonkezelésében.

 • Szeretnéd elfelejteni a magas tranzakciós költségeket és illetékeket, banki konverziókat, és nem akarsz jutalékot fizetni csak azért, mert befektetsz valamibe.

 • Képbe akarsz kerülni, hogy milyen aktuális – jogi szempontból már átvilágított és a figyelmedre méltó – zárt körű részvényjegyzési lehetőségek (private placement), illetve IPO-k vannak a piacon, amelyek a Te vagyonodat is gyarapítani tudják.

 • Megismernél egy kiemelten magas betétbiztosítású németországi adó- és tranzakciós illeték mentes számlán zajló globális index etf alapú portfóliókezelést, mely az elmúlt év folyamán 30% eredményt ért el.

Regisztrálok az ingyenes rendezvényre

ELŐADÓK

Robert Archer
Robert Archer
Newrange Gold Corp.
Elnök, vezérigazgató. Több mint 40 éves tapasztalattal rendelkezik a bányászatban, Amerika egész területén dolgozott már. 15 évet töltött nagyobb bányászati vállalatoknál, több felsővezetői pozíciót is betöltött a junior bányászati szektorban. 2018 márciusában igazgatóként csatlakozott a Newrange Gold Corp.-hoz, ahol 2019 januárjában vezérigazgatónak, 2021 októberében pedig elnöknek nevezték ki. Professzionális geológus, kitüntetett BSc fokozattal rendelkezik az ontariói Sudburyben található Laurentian Egyetemen.
John Skeet
John Skeet
Mithril Resources Limited
Vezérigazgató. Több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik az arany-ezüst bányák fejlesztésében. Vezetője volt a Ballarat East, a Quartzite Gold és a Palmarejo Silver Gold Mine fejlesztéseinek Mexikóban. A Cerro Resources vezérigazgatója volt a Primero Mining általi átvétele előtt. Kitüntetésben részesült alkalmazott tudományból (Met) és az AusIMM tagja.
Michael Kott
Michael Kott
CM-Equity AG
Professzionális tőke befektetőként érdekeltségekkel rendelkezik Kanadától Vietnámig. 2002-ben létrehozta saját vagyonkezelőjét a CM-Equity AG-t. Befektetési alapjaiba intézmények is nagy számban fektetnek. Ő indította a világ első, elektromobilitásra fókuszáló értékpapírját. Sorban állnak nála az IPO-ra, Private Placementre készülő vállalkozások.
Gödrösy Balázs
Gödrösy Balázs
GFS Consulting – Hozaminfo Family Office
Pénzügyi tervező, közgazdász. 28 éves pénzügyi – nagyobb részt befektetési területen szerzett – tapasztalattal bíró szakember, a külföldi pénzügyi megoldások szakértője. Célja – a HozamInfo-val közösen – a Family Office szolgáltatás és a hatékony vagyonépítési megoldások meghonosítása Magyarországon.

A helyszín

1068 Budapest, Városligeti fasor 42. – Előadóterem és aula

Regisztrálok az ingyenes rendezvényre

NEM FUKARKODUNK AZ AJÁNDÉKOKKAL

AJÁNDÉK 1

Könnyebbé tesszük a döntést, és a regisztrációval ajándékba kapod a 24.900 Ft értékű Megtakarításból Milliomos MegaPack online tudásanyagunkat, amelyhez a rendezvény díjának beérkezését követően hozzáférést biztosítunk.

MeMiMegaPack

Hogy mit kapsz a
MegaPack-ban?

 • A pénzügyi tervezés alapjai – füzet, kiegészítő mintatáblázatokkal
 • Mindent a unit-linked biztosításról – Lehet, hogy zsákutca? Füzet
 • Mindent az aranyról – kinek érheti meg, és milyen módon? Füzet
 • Video előadások, összesen 12 órányi felvétel
  • Pénzügyi tervezés (87 perc), Az öngondoskodás zsákutcái (61 perc)
  • Vagyonépítés az elektromobilitással (54 perc),
  • Árupiacok – nemesfémek (92 perc), Állampapírok, állampapír alapok (80 perc),
  • Egyedi részvények, részvényalapok (59 perc), Vállalati kötvények, kötvényalapok (54 perc),
  • Befektetési politika – lépjünk a megvalósítás mezejére (67 perc),
  • Megtakarításból Milliomos konferencia felvételei (160 perc)
Regisztrálok az ingyenes rendezvényre

AJÁNDÉK 2

Értesülj időben a kurrens befektetési célpontokról!

businessman150

Biztosan egyetértesz azzal, hogy a befektetések területén is örök igazság az, hogy „Információ = Pénz”. Bármely időpillanatban szó szerint százezrével vannak olyan vállalkozások a nagyvilágban, amelyek tőkét szeretnének bevonni. Vajon mindegyik kiérdemli a figyelmed? Nyilván nem.

Vagyonkezelő partnerünk egyik fő feladata, hogy széles körben felderítse és átvilágítsa a feltörekvő, szakmailag és pénzügyileg leginkább stabilnak tűnő vállalkozásokat. Mindezt nem a hírekből vagy mendemondák alapján teszi, hanem akár többszöri helyszíni szemlével, a tulajdonosok és a menedzsment alapos vizsgálatával. Leszűkíti a kört, majd kiválasztja azt az évente néhányat, amelyekbe ő maga is befektet. Minősített megbízóink követhetik a vagyonkezelő példáját, és részesei lehessenek ezeknek a sikersztoriknak.

A VIP Ügyfélklubra regisztrációval lehetőséged lesz bekerülni abba az exkluzív, minősített befektetői körbe, amely értesül ezekről a befektetési lehetőségekről. Ilyen módon lehetőséged lesz részt venni olyan zárt körű részvényjegyzésekben, amelyekről a legtöbb befektető csak álmodik.

Az egyedi befektetések felkutatásának szempontjairól, és hogyanjáról is hallhatsz előadást VIP Ügyfélklubunkon.

Regisztrálok az ingyenes rendezvényre

AJÁNDÉK 3

Megkönnyítjük a döntést!

Amennyiben a rendezvényt követően részt veszel egy vagy akár több kötetlen beszélgetésen (mi díjmentes konzultációnak nevezzük), megismersz bennünket, és úgy döntesz, hogy minket bízol meg a portfóliód kialakításával és kezelésével, 40% kedvezményt biztosítunk Family Office csomagjainkból illetve a számlanyitáskor felmerülő technikai beállítási költségből is. Így köszönjük meg, hogy részt vettél a rendezvényen, és már most, a regisztrációval bizalmat szavaztál nekünk.

Elégedettségi garancia

Söt, 100%-ig biztosak vagyunk abban, hogy a rendezvényt követően, az ajándékokkal is megfejelve teljes elégedettséggel fogsz visszagondolni a rendezvényre. Ez a rendezvény díjmentes, de ha a későbbiekre nézve, ha bármilyen oknál fogva nem lennél elégedett valamely fizetős rendezvényünkkel, csupán néhány kritikus gondolattal segítve a későbbi munkánkat, írd meg nekünk a garancia@hozaminfo.com címre, hogy miért nem voltál elégedett. Minden további kérdés nélkül vissza fogjuk utalni a fizetős rendezvény részvételi díját.

Jelentkezz most!

Tarts velünk 2020. február 11-én 17:30-20:30-ig! Használd ki a pillanatot, hogy megszerezd a legnaprakészebb információkat a befektetések világából! Kóstold meg velünk Mátraalja legfinomabb borait!


Az IPOguru ezen rendezvénye még díjmentes, de… regisztrációhoz kötött! Az itt található űrlap kitöltését követően automatikusan megerősítjük a regisztrációt.

A helyszínen majd egy titoktartási nyilatkozatot is alá kell írnod, amely a részvétel feltétele. Hogy ne a helyszínen kelljen ezt átolvasnod, megteheted előtte, ide kattintva >>>